bugün
- nohut yaptım nası olmuş12
- hakkımda bilmeniz gerekenler18
- yoğurt mayalayan kızı üzmek11
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak16
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası7
- bey biraderler5
- ioçk10
- arkadaşlar5
- nervio burak demirbilek evliliği13
- 45 bin liraya alınabilecek en iyi araba4
- kadın biraderlere ne deniyor sorusu4
- filenin sultanları5
- yorgun mermi vs nervio12
- abdülhamid kayıhan osmanoğlu4
- arkadaşlar çabuk bakın8
- kabataş görüntülerinin bu cuma yayınlanacak olması4
- birader ne demek11
- koala'nın bu hayatı yaşamaması5
- uludağ sözlük discord grubu10
- süzme yoğurt3
- yazarların nickleri nereden geliyor11
- uludağ sözlük partisi8
- börekitas3
- arkadaşlar bir şey soracağım15
- limonlu makarna9
- diamond bosphorus16
- peynir gemisi2
- giden gider5
- ben gidiyorum4
- yeni parti46
- gammazı ispiyoncu sanmak15
- tai lung18
- ismet gürbüz10
- traktörü olan yazarlar7
- kitap önerir misiniz7
- sıfır bir gökhan abi2
- aykolik'in hiç yaşlanmaması4
- arabayı yavaş süren tipler16
- merfulu gitmesin kampanyası15
- makarna abartılmış balon bir yemektir3
- çocuk olmanın çok güzel olması3
- testo taylan true ziyareti2
- yolluk2
- kız nick altı meriçleri12
- nervio'nun ayaklarının ters olması6
- gocu meriç7
- gammazların tarafsız olması gerekliliği13
- artık bilgi içerikli entryleri tek tek okuyacağım6
- bir kadına itaat etmekten zevk almak4
- pkk türk sanatını davar güder gibi güdüyor13
bazen düşünürüm de, keşke müziğin insana olan etkisini, gücünü bilmeseydim derim. belki daha soğukkanlı olabilirdim. bu kadar küçük hesaplara takılıp ayrıntılı düşünmezdim. müzik gerçekten kişilikte çok önemli bir role sahip bence. ama olumsuz yönleri olumlu yönlerine oranla daha fazla. ya bu kadar basit mi müziğe göre insanın ruh halinin değişmesi? bunun içinde bir şey var. bu da kesinlikle anılar. sizin için çok anlamlı bir şarkıyı dinlediğinizde içinizde fırtınalar kopar. ayrıca harbi güzel ve birçok kişi tarafından beğenilen bir şarkıdır bu. yanınızdaki arkadaşınızla birlikte dinlerken size sorar nasıl diye sizin için o kadar çok şey ifade ettiğinden diyecek bir şey bulamazsınız bu yüzden sadece güzel dersiniz. aynı şeyi ona sorduğunuzda evet güzel şarkıymış der. ama o dediği onun içinde de sadece 'güzel' dir. sizde olduğu gibi binbir türlü şey ifade etmez. kendinizi huzurlu hissettiğinizde bir yerlerden "o" şarkı çıkınca tanınamaz olursunuz. başka yerlere kayar beyniniz. nedir bu müziğin gücü yani. insanı geçmişe taşımak mı, geçmişteki anıları izlemek mi, yoksa hayallere sürüklemek mi insanı. bence tamamen bir büyü.
hani dedim ya olumsuz yönleri daha ağır basıyor diye. buna rağmen gerçekten müziksiz bir hayat düşünemezdim. ruh halim bozuk olsun, dengezisleşiyim ama müzik eksik olmasın hayatımdan.
hani dedim ya olumsuz yönleri daha ağır basıyor diye. buna rağmen gerçekten müziksiz bir hayat düşünemezdim. ruh halim bozuk olsun, dengezisleşiyim ama müzik eksik olmasın hayatımdan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar