bugün

umudunu kaybetmek

sessizligin ötesinde 3. boyut seslerin duyulmaması sendromudur. ne bir iz vardır nede bir emare. sarhoş olmaya başladıktan sonra 5-10 dakka sonra duyulacak o muhteşem haz bile zamanla kendini umutsuzluga sıradanlıga verir. votkanı yudumlerken girdigin bu entry üzerine daha düzgün cümleler kurmaya çalışırsın.
işsiz kalmaktır çogu zaman, dogru sevgiliyi bulamamaktır yada ailevi sorunların sen hayatta oldugu sürece var olacagını bilmektir. umudu kaybetmektir budur dostlar, anne ile babanın ayrılmasıdır, 4 sene üniversitede şehir dışında okurken beyninin yüzde 50 sinin evde kalmasıyla geri kalan yüzde 50 si ile ders çalışma ihtiyacıdır. hergün beş karış suratla eve gelen bir babanın neden böyle yaptıgına bir anlam veremeyip akşam saatlerini beklememektir, hastalıktan kurtulamayan bir anne için tıp okumaktır, bitirince doktor olcam annemin bütün saglık sorunlarına çözüm bulacagım düşüncesi ile tıp fakultesine girmektir. içki içmedigi halde umutsuzluga kapılıp sarhoş olmak ve üstüne sarhoşken entry girmektir.
sevgilinin yukarıdaki sorunları dinleme gibi bir çabası olmadıgı için ona derdini anlatamamak ve her geçen gün daha kötüye giden bir ilişkiye son vermektir. arkadasları arasında "aaaa iysr mi hani depressif çocuk" gibi cümleler kurulmasına göz yummak "ulen neyimi görüdünüz, sizin gibi süper bir haytımız yok" deme çabası içersine girmektir.