bugün
- beni özleyenler elime mum diksin10
- sözlük yazarlarının çok kültürlü olması5
- beyaz keten iç çamaşırı belli ediyor13
- arkadaşlar yeni ağırlıklarım nasıl3
- saç traşı olmuyorum hadi bakalım7
- gavurlarla kadın erkek karışık hamama gitmek5
- arkadaşlar bu ne kitabı yahu2
- arkadaşlar naber ya4
- her gördüğünü jandarmaya ihbar eden köylü3
- yuzır ismet gurbuzi hazretleri2
- iq testi2
- inşaat gürültüsü4
- beynin dopamin salgılamaması3
- slip mayo giyen erkek4
- la diyen kadın3
- ioçk'nın müziği4
- en köylü özelliğiniz4
- erkeklerden hoşlanan erkek3
- metrobüs2
- sobayla konuşan delinin peşinden gitmek2
- gürsel tekin'in kılıçdaroğlu'na rest çekmesi2
- nervio ile travertenlere gitmek4
- sözlük çok bozdu3
- türk ateisti7
- çomar müzikleri3
- yanık akrep dumanı çekmek5
- yunanistan29
- sidretü l münteha4
- küresel gelince trollerde olan gerginlik hissi2
- zorunlu eğitim7
- mayışı çekmek3
- tiroidli hanım3
- şimdi mokv olacaktı4
- organize suç örgütü2
- kanal 72
- en son aldığınız iltifat14
- dünüşü4
- sözlükten birinden hoşlanmak5
- hurafe dolu islam vs kur an islam ı10
- sevişirken video çekmek10
- hastalığın kader parametrelerinin dışında olması3
- seferihisar2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak27
- irmik helvası vs un helvası18
- dekolteye bakar mısınız15
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin22
- tekne turu14
- z kuşağı8
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak30
- japonya23
türk insanı için ''ölü eşek gibi kokuyorlar'' diyerek tepki toplamış amerikalı basketbolcu. sen bu turnuva için buraya gelmişsin, el bebek gül bebek ağırlanıyorsun, üstüne titreniyor resmen. kalkıp sonra da böyle aşağılayıcı bir açıklama yap. neden böyle karalama, küçük düşürme kampanyası yapılır hayret ederim. geçen sene beşiktaş- manchester united cl grup maçından önce de wayne rooney'de kelime oyununundan yola çıkarak ''hindi yemeye bayılırım'' demişti. düpedüz ırkçılık işte. hani nerede ''no to racism'', nerede ''respect''. e sen resmen kendi koyduğun kurallara başkaldırıyorsun.
ha kendileri çok mu bakımlıdır ezelden beri? hayır tabi. fütursuz, mesnetsiz hareketler yapacağına önce gidip detroit, chicago'da banliyölerde yaşayan, esrar için her türlü pisliğe bulaşıp serserilik yapan ve muhtemelen suya sabuna dokunmayan halkına ''temiz olun'' desin.
yarın öbür gün olur da nijerya, etiyopya gibi ülkelere gittiklerinde ''hepsi iskelet gibi, görüntü kirliliği yaratıyorlar'' derseler şaşırmam.
ha kendileri çok mu bakımlıdır ezelden beri? hayır tabi. fütursuz, mesnetsiz hareketler yapacağına önce gidip detroit, chicago'da banliyölerde yaşayan, esrar için her türlü pisliğe bulaşıp serserilik yapan ve muhtemelen suya sabuna dokunmayan halkına ''temiz olun'' desin.
yarın öbür gün olur da nijerya, etiyopya gibi ülkelere gittiklerinde ''hepsi iskelet gibi, görüntü kirliliği yaratıyorlar'' derseler şaşırmam.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar