bugün

mehmet aurelio

hakkında sarfedilen muhalefet cümlelerini okuyunca sinirden küplere bindiğim oyuncudur. fenerbahçeli arkadaşlar bir kere ne bu bizim eskimiz muhabbeti ? aurelio sanki 13 yaşından beri önce altyapıda sonra a takımda oynamış fenerbahçeli bir oyuncu. adamı türkiyeye getiren de siz değilsiniz, zamanında trabzonspordan aldınız. siz trabzondan alırken trabzonun eskisi değildi, şimdi sizin eskiniz mi oldu. kaldı ki 2007 de adam betise transfer olurken arkasından söylemediğiniz kalmadı, çünkü gitmesini istemiyordunuz, sindiremiyordunuz içinize.

beşiktaşlı muhalefet kanadına gelince, hiçbirimiz istemeyiz, zamanında beşiktaşa rakipken sakat bir davranış göstermiş oyuncuyu, ancak o olayı birlikte yaşadığı ricardinho ne verdi ki beşiktaşa, ya da ne derece beşiktaşlı hissetti kendini. hem böyle bir zamanda bu kadar ucuza ihtiyacınız olacak bir bölgeye başka kimi transfer edebilirdiniz ki.

15 temmuzdan beri 5 avrupa kupası 2 lig maçı yaptık, arada özel maçlar da oldu. ernst resmi maçların tamamında oynadı, henüz 40 gün olmamış 15 temmuzdan beri. ernst şu an orta alanın sigortası olabilir ama bu herifin üzerine bu kadar yüklenirsek adam ya sakatlanacak ya da ben miyim bu takımın amelesi diye isyan edecek. sarı kırmızı kart cezalısı olma ihtimali de cabası.

eğer necibi kesme ihtimalinden korkacak ve bu nedenle ön libero transferi yapılmasın diyecekse beşiktaş taraftarı, necip veya ernstten birisi veya ikisi aynı anda sakat veya cezalıyken beşiktaşı kimin kurtaracağını düşünsün.

bunları düşünmek için de belki günlerdir girilen robinho şimarıklığını bırakmak gerekiyor. ersnt ve necibi rahatlatmasıyla, türk pasaportuyla, ucuz maliyetiyle, o bölge için gerekliliği ile robinhodan çok daha mantıklı transferdir, beşiktaşıma hayırlı olsun.