bugün

erik gerets e mektup

sevgili * * * gerets,
-aylardır 18'e bile almadığın ergün penbe'yi, bordeaux gibi önemli bir maçta kurtarıcı olarak oyuna alıyorsun, madem ergün'ü oynatacaksın cihan haspolatlı sol bekte ne arıyor.
-hasan kabze'ye mutsuz olduğunu açıklamasıyla, uzun bir aradan sonra forma şansı veriyorsun adam çıkıp iki gol atıyor, bir sonraki maçta sağ kanada çekip kötü oynamasını sağlıyorsun ve bordeaux maçında hiç şans vermiyorsun.
-hakan şükür'ün bırakın gol atmayı asist bile yapamadığı pres olayını tamamen bıraktığı bir dönemde fırsatını bulduğun anda hakan şükür'ü oynatıyorsun. istatistiklere bakıldığı zaman forvet hattında en çok süre alan oyuncu hakan'dır.
-junichi inamoto'nun haftalardır sahada ruh gibi dolaşmasına seyirci kalıyorsun, oyundan bile çıkaramıyorsun.
-sasa iliç takımın en etkin oyuncularından biriyken, hiç bir maçın 90 dakikasını tamamlatmıyorsun. adam artık ne zaman oyundan alınacak onu düşünüyor.
-ferhat öztorun'u 3 maç üst üste onbirde sahaya çıkarıyorsun, yaptığı bir hatadan sonra 18 kişilik kadroya bile haftalardır almıyorsun. genç bir oyuncu nasıl harcanılır bunu öğretiyorsun.
-aydın yılmaz diye bir oyuncunun varlığını unuttuğumuz anda bir anda ilk onbire koyuyorsun. sonra onu da silip harcama işlerine devam ediyorsun.
-mehmet topal diye bir oyuncu transfer ediliyor. imzayı attıktan iki gün sonra ilk onbire alıyorsun ona rağmen bu genç oyuncu iyi de oynuyor. sonra haftalarca forma şansı vermeyip liverpool gibi bir deplasmanda ilk onbire koyup onu da bitiriyorsun.
-hazırlık maçlarında en çok dikkat çeken oyunculardan biri olan özgürcan özcan'ı neredeyse ilk yarı bitecekken; ligin ilk maçından sonra bir tek resmi maçta 5 dakika bile oynama şansı vermiyorsun.
-bütün hücum yükünü arda turan'ın omuzlarına yükleyip her maçta 90 dakika oynatıyorsun. hem fizik olarak hem mental olarak bu genç futbolcuyu da bitirmekte gecikmiyorsun.
-stjepan tomas'ın kırmızı kart cezalısı olduğunu bildiğin halde bir önceki lig maçı olan antalyaspor maçında, neden tolga seyhan veya emre aşık'ı denemiyorsun?
-geçen sezon zaman zaman çok önemli katkılar yapan uğur uçar'ı kayserispor'a kiralık olarak gönderip kendini sabri sarıoğlu'na mecbur bırakıyorsun.

sözün özü; gitmek mi istiyorsun, hiç durma. çünkü biz artık seni istemiyoruz.
güncel Önemli Başlıklar