bugün

silvio berlusconi

günümüzde rossoneri'nin sırtındaki en büyük kamburdur bu vatandaş. geçen sezonun başında "serie a'daki en kuvvetli kadroya sahibiz" gibisinden bir açıklamayla rakı sofralarını şenlendiren kart zamparamız bu sefer de teknik kadro ve futbolcularla beraber bir basın toplantısı düzenlemiş ama hiçbirine söz hakkı tanımadan, gelecek sezonla ilgili bütün teknik direktifleri kendi kafasına göre sunmuştur basın mensuplarına. "ronaldinho forvet arkası oynamalıdır" demiş mesela yanında taze teknik direktör allegri otururken.

düşünsenize, basın mensuplarının önünde başkan teknik direktöre takımı nasıl oynatması gerektiğini anlatıyor. 3. sınıf dünya ülkesinde olmaz böyle şey diyeceğim de 7-8 sene öncesine kadar dünyanın en çok izlenen ligi olan serie a'nın en büyük takımlarından birinde cereyan ediyor bu olay. trajikomik hakikaten.

en son "ronaldinho gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur" demişti, zaten bu laftan sonra şampiyonluk potasına gireceği de varsa giremez o takım. garson kızlarla yiyişmeye devam, çek ellerini şu kulüpten arkadaş...