bugün
- neden uludağ anlatsana biraz4
- türk pornoları9
- gelişin yaşamak kadar güzel bana3
- gocu37
- kadınları itici yapan detaylar12
- kalp sağlığını merdiven çıkarak test etmek5
- en saçma yiyecek isimleri5
- manyak birader3
- zaman baba6
- sözlüğün en kötü yazarları12
- sözlüğün kırbacı3
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- mossad'ın pkk planını türkiye'ye kim sızdırdığı10
- zaman doğrusal mıdır döngüsel midir3
- araba ön camına güneşte ne konulur5
- sevişmek istediğiniz ünlüler5
- büyük günah işleyen kimsenin durumu8
- vincenzo italiano8
- 50 tl vs true ile bir gün7
- en sevilen tatlı4
- rahmi koç hakkında soruşturma başlatılması3
- anlayışlı bir insanı sürekli sınamak8
- sednaya hapishanesi3
- vadesini doldurmuş kibir7
- yasemin sakallıoğlu7
- kolye7
- küçük memedeki hayat doluluk6
- sıcakta deri montla gezmek7
- arapperest kişilik bozukluğu semptomları7
- uslu durursanız vajinamı görebilirsiniz3
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak19
- 6 haziran 20265
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle40
- kul hakkı yemek4
- evrensel bezginlik anında geneleve gitmek4
- boş kategoriler kullanan toplum4
- kırmızı5
- görünme arzusu ve bilinme korkusu arasındaki araf4
- tip hariç kadınları aşık ettirebilecek şeyler8
- güne bir söz bırak4
- rümeysa eker11
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir28
- büyük meme varoşluğu2
- laikliğin halka sorulmadan getirilmesi28
- 5 haziran 2026 ekrem imamoğlu'na kurulan kumpas5
- senin yaralarını ben saracağım diyen kadın5
- hatay usulü soslu döner2
- beşiktaş3
- abd iran ateşkesinin sınanması2
- beyaz tenli olmak6
31-2 gibi inanılmaz bir kariyere sahip rus mma dövüşçüsüdür. son mağlubiyetini yanlış hatırlamıyorsam 26 haziranda fabricio werduma karşı almıştır (tarihi yanlış hatırlıyor olabilirim affola) kendisi benim nazarımda dünyanın gelmiş geçmiş en büyük mma dövüşçüsüdür. ufcye gitmediği için çok eleştiri almaktadır fakat asıl soru zaten ufcye gitse kimle dövüşeceğidir. son maçında yerde yumruklanmaktan bok çuvalına dönen, teknik, yer dövüşü cahili, kondüsyon adına hiçbir şeye sahip olmayan brock lesnarla mı (kendisi şu an ufc ağırsıklet şampiyonudur. ) yoksa brocktan tek fazlası boks bilgisi olan fakat kondüsyonu brock lesnar kadar bile olmayan shane carwinle mi ? ki bu iki isim şu an ufcde en büyük iki isim olarak gösterilmektedir aslında bu bile ufcnin ağırsıkletteki vahim durumunu gözler önüne sermektedir. ve bu iki ismin fedorla karşılaştırılması aslında dana white denilen adamın bu iki dövüşçüyü inanılmaz şekilde şişirmesidir ki bu da onun dövüş dünyasındaki etkinliğini ve çakallığını gösterir.
kendisi evet son maçında werduma yenilmiştir fakat fedorla werdum 10 maç yapsa 7sini fedor 3ünü werdum alır. he yaptıkları maç o 3 maçtan birine denk geldi o ayrı bir meseledir. fakat en iyi olmak yenilmez olmak anlamına gelmez en büyük boksörlerin bile kariyerlerinde mutlaka yenilgileri vardır.
edit: son yenilgisiyle artık hafiften bırakması gerektiğini göstermiştir. bir de turnuvaya geri dönmesi gibi bir durum söz konusuymuş asla yapmamasını diliyorum.
kendisi evet son maçında werduma yenilmiştir fakat fedorla werdum 10 maç yapsa 7sini fedor 3ünü werdum alır. he yaptıkları maç o 3 maçtan birine denk geldi o ayrı bir meseledir. fakat en iyi olmak yenilmez olmak anlamına gelmez en büyük boksörlerin bile kariyerlerinde mutlaka yenilgileri vardır.
edit: son yenilgisiyle artık hafiften bırakması gerektiğini göstermiştir. bir de turnuvaya geri dönmesi gibi bir durum söz konusuymuş asla yapmamasını diliyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar
