bugün
- üniversiteli eskort kadınlar11
- kendini çok önemli sanan yazar11
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı76
- türk kızı3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı10
- allah tüm insanları isa'nın suretinde yaratmıştır4
- bütün dövmeli kızlar patlaktır7
- nineteen ninety four4
- kedi sevmeyen insan4
- şehrin bağırsaklarını sevmek5
- özgür özel11
- hazreti muhammed yahudilerle ticaret yapmaz mıydı2
- e r'e k t o r5
- bir insanı tanımak4
- fikir paylaşma günü4
- türkiye'yi ışid zihniyeti yönetseydi nasıl olurdu3
- küs olan yazarları öpüştürüp barıştırmak7
- bir başlık açmak için akla fikir gelmemesi2
- mutfağına konuk olunan yazara arkadan sarılmak5
- osimhensiz galatasaray6
- tava böreği3
- sudekiray7
- okul zilinin pavlovsal etkisi7
- e r'e k t o r bay bey birader2
- fenerbahçe15
- kiraz cicegi kolonyasi20
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak6
- ilk buluşmada 3 çeyrek kokoreç gömen kız6
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı17
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- ikizler burcu4
- gece gece bamya yenir mi8
- yalnızlıktan kafayı yiyen insan4
- rus kadınla evlenir misiniz10
- izzet altınmeşe dinlemenin felsefesi2
- ruhi çenet11
- sözlüğün akmaması3
- eski sevgilinin yeni sevgilisi4
- bakarız diyen erkek17
- recep tayyip erdoğan15
- bisikletle çok ama çok böyle acayip hızlı gitmek2
- zaman makinesiyle geçmişe maket alışverişine gitmk2
- silvermist'in mutfağına konuk olmak12
- pilot karısı bile olamamak2
- televizyonda sevdiğin filme denk gelmek2
- anne with an e2
- 13 eylül 2026 galatasaray kocaelispor maçı2
- okan buruk9
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması6
- dm yazarlığı9
7. nesil çaylak. bakınız; sahil.
şimdi ablacım sana benden birkaç tavsiye. artık kulağına küpe mi yaparsın, altın yapıp yastık altına mı atarsın onu bilemiycem. karar senin, seçimini istediğin yönde kullanabilirsin benden sana izin.
bi kıskançlıktır, sarışınlıktır almış başını gidiyosun. neymiş efenim '' sarışın kızlar her zaman her yerde kıskanılırmış, erkeklerin tercihi genellikle sarışınlardan yana olurmuş, yaramız varmış gocunuyomuşuz'' falan da fıstık.
açıklama üstüne açıklama, entry üstüne entry. karalayıp durmuşsun bişeyler.
sürekli sarışın bi hatun olduğunu vurgulayıp '' ayyy bunlar beni çekemiyo yaa baksana nasıl da eksiledi kıskanç şeylerrr, kesin bi yaraları var bunların'' diye veryansın ederek ortalıklarda dolanırsan değil karmanı, değil nickaltını senin bile tersini düze çevirirler burada. neden? burası uludağ. neden? burası uludağ sözlük. her şeyden önce bi sözlük. buraya girip de ben o biçim sarışın bi hatunum, amına koyim çok kıskanılıyorum yaa gibisinden açıklamalarda bulunursan biz bunun altında bi neden ararız. ararız değil mi arkadaşlar? evet ararız. ben ararım arkadaş. lan anladık sarışınsın, hatta ve hatta güzel bile sayılabilirsin. tamam. kabul. lakin; sözlük de bunu dile getirmiş olmanın sana hiçbir artısı, getirisi yok be anam. inan ki yok. hı? cidden yok ya. yalan söylüyosam iki gözüm önüme aksın. o derece yani.
ne bileyim hacım ya, böyle hatunları görünce daha çok ''kıskanıldıklarını değil de, kıskanıldıklarını zannedip aslında esas kıskançlığı yapanların'' bizzat kendileri olduğunu düşünüyorum. mantıklı bi kere.
bi de aklıma geldi yazmazsam çatlarım:
sarı saçları vardı
sarı bi sümüğü vardı
sarı bi mendili vardı
en sonunda sarılıktan eşşek cenneti boyladı
küçükken çok meşhur bi tekerlemeydi. gördün mü. keramet sarıda değil. ne demişler hem; sarışının adı esmerin tadı. eee.. o değil de lan sakın bu esmer hatunları kıskanıyo olmasın. olabilir. evet.
(bkz: kıskanma kıskanç)
şimdi ablacım sana benden birkaç tavsiye. artık kulağına küpe mi yaparsın, altın yapıp yastık altına mı atarsın onu bilemiycem. karar senin, seçimini istediğin yönde kullanabilirsin benden sana izin.
bi kıskançlıktır, sarışınlıktır almış başını gidiyosun. neymiş efenim '' sarışın kızlar her zaman her yerde kıskanılırmış, erkeklerin tercihi genellikle sarışınlardan yana olurmuş, yaramız varmış gocunuyomuşuz'' falan da fıstık.
açıklama üstüne açıklama, entry üstüne entry. karalayıp durmuşsun bişeyler.
sürekli sarışın bi hatun olduğunu vurgulayıp '' ayyy bunlar beni çekemiyo yaa baksana nasıl da eksiledi kıskanç şeylerrr, kesin bi yaraları var bunların'' diye veryansın ederek ortalıklarda dolanırsan değil karmanı, değil nickaltını senin bile tersini düze çevirirler burada. neden? burası uludağ. neden? burası uludağ sözlük. her şeyden önce bi sözlük. buraya girip de ben o biçim sarışın bi hatunum, amına koyim çok kıskanılıyorum yaa gibisinden açıklamalarda bulunursan biz bunun altında bi neden ararız. ararız değil mi arkadaşlar? evet ararız. ben ararım arkadaş. lan anladık sarışınsın, hatta ve hatta güzel bile sayılabilirsin. tamam. kabul. lakin; sözlük de bunu dile getirmiş olmanın sana hiçbir artısı, getirisi yok be anam. inan ki yok. hı? cidden yok ya. yalan söylüyosam iki gözüm önüme aksın. o derece yani.
ne bileyim hacım ya, böyle hatunları görünce daha çok ''kıskanıldıklarını değil de, kıskanıldıklarını zannedip aslında esas kıskançlığı yapanların'' bizzat kendileri olduğunu düşünüyorum. mantıklı bi kere.
bi de aklıma geldi yazmazsam çatlarım:
sarı saçları vardı
sarı bi sümüğü vardı
sarı bi mendili vardı
en sonunda sarılıktan eşşek cenneti boyladı
küçükken çok meşhur bi tekerlemeydi. gördün mü. keramet sarıda değil. ne demişler hem; sarışının adı esmerin tadı. eee.. o değil de lan sakın bu esmer hatunları kıskanıyo olmasın. olabilir. evet.
(bkz: kıskanma kıskanç)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar