bugün

john fitzgerald kennedy

israil'in o dönemki nükleer projelerini desteklemediğini açık açık söylemesi üzerine bardağı taşırmış ve dallas gezisinde halkı selamlarken beyni dağıtılmıştır. bundan 47 sene önceki dürbünlü tüfeğin kuvveti o kadar ise şimdikini düşünmek bile istemiyorum açıkçası. herhalde bütün vücudu parçalayabilecek kapasitededir.

neyse efendim sonrasında bu iş, lee harvey oswald diye bir "deli"nin üzerine atılmıştır. otomobilin karşısındaki dallas kütüphanesi'nde birilerinin konuşlandığı, o gelmeden önce sigara ve bira içtiği falan söylenmiştir. her suikast sonrası gibi bir kurul oluşturulmuş, kurulun adı şu anda aklımda değil, tabii ki bir şey çıkmamıştır kurumdan. bunun arkasındaki sebeplerden birinin de abd'nin kennedy'den sonraki başkanı olan johnson olduğu da söylenen iddialar arasında. ve zaten kennedy soruşturmasıyla ilgili belgelere, delillere 75 yıl süreyle erişim yasağı getirilmiştir o yıllarda. demek ki bir boklama vardır işin içinde efendim. bu andan sonra kennedy'nin sülalesine bulaşmıştır bu ani ölümler. kardeşi robert kennedy de 1968'de aynı kadere kurban gitmiştir.

bi aralar bu ikili ile alakalı çok deli seks skandalları falan dönmüştü. kennedy kardeşlerin 1950'li yılların sonunda yatta çektirdikleri karılı kızlı bir fotoğraf varmış. eğer bu bilinseymiş halk tarafından kennedy başkan seçilmezmiş, dolayısıyla öldürülmezmiş falan falan diye bir sürü safsata üretilmiştir.

bu arada bu lee harvey oswald meselesine geri dönersek, bu adam polis merkezi'nde ifadesi alındıktan sonra çıkarılırken bir kör kurşuna kurban gitmiştir. belki de bir şeyler bildiğinden dolayıdır. ama bunu belki 30 sene sonra öğreneceğiz. arşivlerin yasağı kalktıktan sonra yani. israil denen devlete ve yahudi denen millete karşı bu kadar açık yürekli bir politika seyrettiğinden dolayı jfk'yı kutlarım, toprağı bol olsun.