bugün
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur12
- namus takıntısı olan erkek17
- kadın olsaydım çok açık giyerdim4
- ece irtem4
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor5
- kadınsı erkek3
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- kavurmalı yumurta4
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı5
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- regl dönemi çirkinliği5
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi15
- curaçao6
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı6
- kadınlar sözlük5
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- güzel kızların isimleri9
- namus4
- true'ya arkadan sahip olmak3
- talkan ve curcan katliamları4
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- pernado bey birader3
- diyete başlama pazartesisi5
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- ekber ve erşed kanunları2
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
- diamond bosphorusss2
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- müzisyen yazarlar3
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- 86 yıl sonra bile atatürk'e minnet duyulma sebebi3
- sari renkli seker ibnesi2
- iran'a iltica etmek2
- sözlük yazarlarının suları3
- buddy dude23
- yem borusu çalmak3
- ibni tekerlek el keşiş dağı2
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması3
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- suni arabistan2
- ona bir şey söyle14
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- yarı seküler yarı muhafazakar birisi olmak2
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak2
- aniden gelen boşluk hissi3
bi daha beyaz show adlı show müsveddesine asla çıkmaması gereken sanatçı.
az önce youtube'da gördüm. izlememiştim ben bunu. programın son bölümünde "yağmur" adlı müthiş, efsaneleşmiş şarkısını söylerken beyaz'ın saygısızca teoman'ın omzuna vuruşu "hadi bitti abi ne oturuyosun?" gibisinden hiç hoş olmamış. onu geçtim, o apayrı saygısızlık zaten de o izleyicilerin de öküz gibi, tabakhaneye bok yetiştirir gibi ayaklanması nedir ya? lan siz kimsiniz de teoman'a ajdar muamelesi yapıyorsunuz orda? şu tiplere bak ya..
https://www.youtube.com/watch?v=o5ItivRm6Ps
kimsiniz lan siz? orda teoman yağmur'u söylüyor lan. ben evde bile windows media player'da filan dinlerken kıyamıyorum o şarkıyı yarıda kesmeye. bunlar, orda teoman canlı canlı, gitarıyla şarkıyı söylerken kalkıyorlar. o adam sanatçı tamam mı? şu ülkede işini en adam gibi yapan adamlardan. zaten, orası teoman'ın klasına uygun olmayan bi yer. umarım bi daha böyle bir ortama konuk olarak gelmez. bence beyazıt öztürk'te şov işini gerçekten bıraksın ya. yapamıyor artık. karşında teoman var senin. herhangi biri değil ve haddini bileceksin.
kimse bana, teoman'ın alkolik veya kadın düşkünü olduğunu söylemesin. onunla aynı konumda olma imkanı olsa birçok erkek en az teoman kadar çapkın olurdu. ayrıca, alkolü sevmesi de kimseyi ilgilendirmez. sanat, sanat için yapılır. teoman'ın topluma örnek olma gibi bi misyonu yok. işini çok iyi yapıyor, kimse bu konuda bok atamaz. bizi de işini nasıl yaptığı ilgilendiriyor zaten.
bir de konserlerinde izleyicilerine öküz gibi davrandığını söylüyor birçok kişi. ne yapıyor anlamadım? tamam, ara sıra kayboluyor ama çok gecikmeden geliyor. buna neden bu kadar takıldılar anlamadım. adam, sürekli şarkılarını söylüyor. zaten hareketleri ve mimikleriyle iletişimini kuruyor seyircisiyle.
mesela geçen cumartesi istanbul ticaret üniversitesi'nde mikrofonun dibindeki yerde sahne önündeydim. duş şarkısının başlangıcındaki "bu aşk bizi nereye kadar savurursa o kadar acıtacak canımızı ama olsun" kısmını gözlerime bakarak söyledi yemin ediyorum ki. * süperdi ya. şimdi bu adamın sahnede seyircisiyle ilgilenmediğini kim iddia edebilir ki? ben etmem şahsen. gayet göz göze söyledik şarkının o kısmını teomancığımla.
seviyorum ben teo'yu ya. ne olursa olsun bitanem yani benim.
sırf bazı yalanlar için bile sevilir o adam...
az önce youtube'da gördüm. izlememiştim ben bunu. programın son bölümünde "yağmur" adlı müthiş, efsaneleşmiş şarkısını söylerken beyaz'ın saygısızca teoman'ın omzuna vuruşu "hadi bitti abi ne oturuyosun?" gibisinden hiç hoş olmamış. onu geçtim, o apayrı saygısızlık zaten de o izleyicilerin de öküz gibi, tabakhaneye bok yetiştirir gibi ayaklanması nedir ya? lan siz kimsiniz de teoman'a ajdar muamelesi yapıyorsunuz orda? şu tiplere bak ya..
https://www.youtube.com/watch?v=o5ItivRm6Ps
kimsiniz lan siz? orda teoman yağmur'u söylüyor lan. ben evde bile windows media player'da filan dinlerken kıyamıyorum o şarkıyı yarıda kesmeye. bunlar, orda teoman canlı canlı, gitarıyla şarkıyı söylerken kalkıyorlar. o adam sanatçı tamam mı? şu ülkede işini en adam gibi yapan adamlardan. zaten, orası teoman'ın klasına uygun olmayan bi yer. umarım bi daha böyle bir ortama konuk olarak gelmez. bence beyazıt öztürk'te şov işini gerçekten bıraksın ya. yapamıyor artık. karşında teoman var senin. herhangi biri değil ve haddini bileceksin.
kimse bana, teoman'ın alkolik veya kadın düşkünü olduğunu söylemesin. onunla aynı konumda olma imkanı olsa birçok erkek en az teoman kadar çapkın olurdu. ayrıca, alkolü sevmesi de kimseyi ilgilendirmez. sanat, sanat için yapılır. teoman'ın topluma örnek olma gibi bi misyonu yok. işini çok iyi yapıyor, kimse bu konuda bok atamaz. bizi de işini nasıl yaptığı ilgilendiriyor zaten.
bir de konserlerinde izleyicilerine öküz gibi davrandığını söylüyor birçok kişi. ne yapıyor anlamadım? tamam, ara sıra kayboluyor ama çok gecikmeden geliyor. buna neden bu kadar takıldılar anlamadım. adam, sürekli şarkılarını söylüyor. zaten hareketleri ve mimikleriyle iletişimini kuruyor seyircisiyle.
mesela geçen cumartesi istanbul ticaret üniversitesi'nde mikrofonun dibindeki yerde sahne önündeydim. duş şarkısının başlangıcındaki "bu aşk bizi nereye kadar savurursa o kadar acıtacak canımızı ama olsun" kısmını gözlerime bakarak söyledi yemin ediyorum ki. * süperdi ya. şimdi bu adamın sahnede seyircisiyle ilgilenmediğini kim iddia edebilir ki? ben etmem şahsen. gayet göz göze söyledik şarkının o kısmını teomancığımla.
seviyorum ben teo'yu ya. ne olursa olsun bitanem yani benim.
sırf bazı yalanlar için bile sevilir o adam...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar