bugün

zall

unutmadım dün gibi aklımda gel jelib10 sağ kolum ol, seni mod yapayım diye yalvardığın o günler. yok dedim sana işim olmaz sizin gibilerle, ben her zaman halkla iç içeyim dedim. gurur meselesi yaptım zall itiraf ediyorum. aslında amacım üzmek değildi seni. bilseydim bu sözleri söyledim sana diye 2 yıl boyunca bana çaylaklık cezası vereceğini söyler miydim hiç? bu olaydan sonra pek bi gıcık oldun bana. tüm entrylerimi saçma sapan bahanelerle silmeye başladın. hatta bir gün kırmızı başlıklı kız başlığında kurt hakkında kötü şeyler yazdım diye "ırkçı entryler girmek çaylaklık sebebidir" diye mesaj attın ve tekrar çaylak yaptın beni. kürt dememiştim halbuki zall, kurttu o. neden zall? ne yaptım ben sana? çıkma teklifi ettiğinde ben homo değilim olum erkeklerden değil kızlardan hoşlanıyorum dedim diye de bozuldun aslında karıştırmayacaktım burasını ama kabul etmedim diye nickimi 1 aylığına pelin batu yaptın zall! şimdi düşünüyorum da iyi ki gel sözlüğe ortak ol reklam paralarından da pay vereyim sana dediğinde kabul etmemişim. eğer kabul etsem bunu da bahane yapardın sen şimdi çaylak yapmak için beni. ne biliim icralık falan yapardın. tırsıyorum senden olum. hani bi gün kokoreççiye gidelim diye tutturmuşun, ben yemem o boklu yemeği dedim diye yine küsüp çaylak yapmıştın beni. ama tiksinirim ben kokoreçten zall, yiyemem neden yaptın öyle, neden üzüyosun beni? ne istiyorsun benden kuzum? bir kızın poposuna baktım arkasından diye kıskanıp 2 ay çaylaklık verdiğini de unutmuyorum ona göre. kıskanma beni bu kadar ama üzülüyorum zall! *
© copyright 2005 - 2026