bugün
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması21
- kazada otomobil ikiye bölündü haberindeki otomobil6
- serenay sarıkaya'yı beğenmeyen erkek11
- el falı bakıyorum sadece seviyeli yazarlar4
- ismet kalk çay koy kanka6
- o gece neredeydin2
- tr den sonradan gelmeler yüzüne imajın zedelenmesi12
- bana küs müsünüz2
- nokia 33102
- iki çamaşır makinesini yan yana koymak3
- şampuan önerisi6
- fatma betül sayan kaya57
- tofaş arabamın hava yastığı açılmadı2
- motor ayşe3
- sözlükte söylediği çoğu şey yalan olan yazar4
- evet şimdi arkadaşlar gelelim hayatın gerçeklerine2
- ipkis2
- gecenin şarkısı2
- muhallebici açıyoruz isim önerileri13
- kendisiyle övünen insanlar15
- pis yedili dizisindeki inanılmaz komik sahne2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı38
- diamond tema'nın çocuğuna leonidas ismini koyması2
- era7capone ve antipanik aşkı6
- göğe bakmanın faydaları2
- yazrlara göre yeni anayasda olması gerken maddeler2
- almanyadan gelecek akrabadan istenecekler9
- nedim şener'in fatma betül sayan kaya yorumu2
- ne kadar yaşlısın16
- türkiye33
- şeytanları emriyle uzaklaştıran isa mesih2
- bazı aşklar şehre benzer3
- recep tayyip atatürk2
- gündoğdu gıda2
- futbol18
- queen ravenna adlı yazar10
- kaşif kozinoğlu'nun ölümünün yeniden araştırılması2
- rastgele bir yazar seçip karabüyüyle öldürmek2
- trt tarafsız olmalı13
- sözlüğün yarrağı yediği gerçeği2
- pos bozuk ibanıma at diyen esnaf2
- 29 eylül 2026 finlandiya beyaz rusya maçı2
- 29 eylül 2026 moldova faroe adaları maçı2
- allah'ın yasaya uymayan israil oğullarına laneti3
- amerika da köleliği kaldıran başkan5
- salyangoz3
- siyonist arşivi2
- nokia 3310 denince akla gelenler10
- tüm delilerin beni çekmesi2
- sözlüğün iyice camiye dönmesi3
hayır değil proje yapıyor bu klüp. kişisel gelişim ve liderlik anlayışını geliştirme üzerine etkinlikleri oluyor. buraya kadar tamam hoş değil mi?
ama bir de işin esas yanı var. bu adamların hepsi belli bir gelir sviyesinin üstünde. çoğu özel üniversitelerde de paralı okuyor birebir şahidim. peki neyin liderliği? hangi alanda liderlik? hangi meslekte liderlik? sen adam gibi bir şirkete girip yükselecek bilgi birikimi yapacağına rotaract toplantılarında kasım kasım kasılıyorsun nerede kaldı eğitim? "ayy çok yoğunum rotaract var işte derslere giremez oldum" diyen insanlar biliyorum bu nasıl bir liderlik anlayışı? rotaract diye okul uzadı 6 sene oldu o ne olacak? hepiniz mi babanızın şirketine gireceksiniz? hangi birikimle çalışacaksınız?
tamam bunu geçtik de bu aktif eğitim ayakları da ne oluyor? her toplantıda kimin ne kadara ne aldığı, kimin nerede ne yemek yediği gibi birbirine hava atmacalar, kimin ensesi daha kalın oynamacalar var nerede kaldı lider olmak için bir araya gelen gençlik? bunlar bildiğin baba parasıyla sidik yarıştırmaca oynuyorlar.
bu işin bir yanı daha var. bu daha da vahim. liderliği takan yok dostlar. "sikeyim lideri ortama bi şey olmasın" edası var insanlarda. bir ortam yapma, kız tavlama, erkeğe kapak atma arayışları, facebook'a afilli fotolar koyacak pozlar verme merakı falan alıp yürüyor. "rotaract da karizma isim hacı takıldığımız ortamın elitliğiyle ezelim face alemini" diyecek kavun beyinli adam bolca var çünkü.
bu kulüpte gerçekten de kuruluş amacının hakkını verenler var. ama işin içine fransız tarzları, lüks mekanlar ve gösteriş girince ne oldum delisi boş beleş insan da çokça doluyor bu kulübe. bari adam gibi bir eliminasyon sistemi yapın da cebine parası olan her kıro giremesin buraya.
ama bir de işin esas yanı var. bu adamların hepsi belli bir gelir sviyesinin üstünde. çoğu özel üniversitelerde de paralı okuyor birebir şahidim. peki neyin liderliği? hangi alanda liderlik? hangi meslekte liderlik? sen adam gibi bir şirkete girip yükselecek bilgi birikimi yapacağına rotaract toplantılarında kasım kasım kasılıyorsun nerede kaldı eğitim? "ayy çok yoğunum rotaract var işte derslere giremez oldum" diyen insanlar biliyorum bu nasıl bir liderlik anlayışı? rotaract diye okul uzadı 6 sene oldu o ne olacak? hepiniz mi babanızın şirketine gireceksiniz? hangi birikimle çalışacaksınız?
tamam bunu geçtik de bu aktif eğitim ayakları da ne oluyor? her toplantıda kimin ne kadara ne aldığı, kimin nerede ne yemek yediği gibi birbirine hava atmacalar, kimin ensesi daha kalın oynamacalar var nerede kaldı lider olmak için bir araya gelen gençlik? bunlar bildiğin baba parasıyla sidik yarıştırmaca oynuyorlar.
bu işin bir yanı daha var. bu daha da vahim. liderliği takan yok dostlar. "sikeyim lideri ortama bi şey olmasın" edası var insanlarda. bir ortam yapma, kız tavlama, erkeğe kapak atma arayışları, facebook'a afilli fotolar koyacak pozlar verme merakı falan alıp yürüyor. "rotaract da karizma isim hacı takıldığımız ortamın elitliğiyle ezelim face alemini" diyecek kavun beyinli adam bolca var çünkü.
bu kulüpte gerçekten de kuruluş amacının hakkını verenler var. ama işin içine fransız tarzları, lüks mekanlar ve gösteriş girince ne oldum delisi boş beleş insan da çokça doluyor bu kulübe. bari adam gibi bir eliminasyon sistemi yapın da cebine parası olan her kıro giremesin buraya.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar