bugün

moderatyonun tiki

formata aykırı entry veya moderatyonu iğneleyen entry girildiğinde olaya hemen müdahale eden moderatyon uzvudur. tabi celebirty ya da cok cok taglam tanıdıklarınız mevcut degilte. moderatyonun tiki onlara mudahale etmez onlar yapar onlara helal. onlar icten yazar küfürü. ama blackjack tarzı yazarlar yazdımıydı vay haline. tik anında harekete gecer ve penetre edip gecer. dediğim odur ki blackjack bişey yazar anında görüntü çaylak olur ama aynı yazıyı onlar * * yazar onlara bir rica metajı gider acaba editleyebilir mitiniz diye. tik ya bu keyfi hareket eder.

bir de şöyle bir olayı var bu tikin, bütün bu hataları görüp te moderatyona özel metaj yoluyla rahattızlıgınızı dile getirdiğinizde moderatyonun tiki tizi tiklemez. keyfi değil mi kardeşim tiklemez. allah etmetin bu celeb veya tanıdık canavarları moderatyona rica ettinler "bu entry benim hoşuma gelmedi pek" veya "cok banal" diye, anında görüntü moderatyonun tiki vatıtatıyla bizim entrylerimizi tilerler çaylak ederler. tabiri caizte başkatının tikiyle gerdeğe girerler. moderatyonun da böyle bir tiki vardır napalım.

not: klayveyin "s" harfi calısmıyo. calıstıgı zaman düzelteceğim entryi. o zaman moderasyondan da rica ederim baslıgı düzeltirler belki.