bugün

uludağ sözlük ekşi sözlük ü geçer

neye gore kime gore sorusunun cevabini vermeden hakkinda hukum vermenin pek guc olacagi onerme. en fazla "he he, tabi canim ben gecmez mi dedim? evet ne diyodum.." denebilir bu haliyle.
kime gore oldugu belli, herkesin kendine gore, neye gore oldugu ise cevaplamasi daha da zor ve olayi karmasiklastiran nokta. bilgi kaynagi olarak, eksiyi gecmek pek makul olmayacagi onu bi elemek lazim basta. ama biraz ugrasilsa, pek kisa zamanda burda guldururken ogreten bir ortam olusabilir. hatta yeri geldiginde ogrenmeden sirf gulebiliriz bile. yani maksat hos vakit gecirmekse burasi eksiden cok daha guclu bir aday olacaktir.
eksi tavir gibi bi garbic entry kaynagi olmaz mesela burda. tamam oyle dusunen, boyle dusunen burda da olacaktir. ama, eksideki medya sirketi havasi burda olmadigi icin ayar bile olacaksa bi yere kadar olur. ekside, herkes burayi okuyor gibi genel bir his oldugu icin, ki yalan da degil, benim gorusum de yer bulsun, hatta diger gorusu ezelim gecelim egilimi goruluyor mutemadiyen. tadi kaciyor bi sure sonra tabi.
bunun gibi sebeplerle, burasi eglenmek, oturup bi cay sigara icmek, biraz kafa dinlemdirmek, arada gulumsemek, hos vakit gecirmekse amac; eksiyi gecmistir bile. o hava seneler once vardi ekside, artik vahsi kapitalizmin gormezden gelinemeyecek bir carki haline geldi; yapacak bir sey yok..