bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- en sevilmeyen ev işleri2
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- eski nahif sözlük kızları2
- sözlük kızlarının kombinleri20
- aklını yitirmek4
- velvet vs nervio19
- devlet bahçeli5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- matbaanın gecikmesine sebep5
- horoz hayası çorbası5
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- manifest grubu3
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- velvet13
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- bira cips6
- yarın iş olduğu gerçeği3
- kadim kültürler4
- slavko vincic15
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- sevgiliyle karşılıklı bira içmek2
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- sevgiliyle karşılıklı cik cik diye ötüşmek2
- nervio11
- ispanya20
- laptop5
- gocusuz sözlük4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- işini kaybetmek2
- parayla dert dinlenir2
- aga be şarkılar5
- ilginç rüyalar2
kurduğum hayaller, istanbul'a yağan kar gibi. uzun süre yolu gözlenen, gelişiyle çocuksu bir coşku yaratan türden. hayallerim öyle hayaller ki, gerçekleştiği anda lapa lapa gözüme, gönlüme düşüyorlar. gerçeklikleriyle sarıyorlar. belki biraz üşütüyorlar ama kızamıyorum bile onlara.
ama sonra... çok değil,gerçekten kısa bir süre sonra, sanki hiç varolmamışlar gibi kayboluyorlar haber vermeden. Hiçbir iz, hiçbir kanıt bırakmadan,güneşle birlikte yok oluyorlar. Beni gerçek dünyayla başbaşa bırakıyorlar.
iftira ile ayak kaydırmaya rekabet denilen, rüşvete-peşkeşe serbest ticaret denilen bir yer işte dünya. hakkını arayanın mağdur edildiği, düşenin dostu olmadığı bu yerde, beni anlayan kimse yok. düşünen, ses çıkaran, düşünene ve ses çıkarana izin veren kimse yok... sadece derin bir yalnızlık var. ve beni bu yalnızlıktan kurtarmasını umduğum, yakalayamadığım hayallerim var.
bazen insanları görmekten sıkılıyorum. aynaya bakmaktan bıkıyorum. sadece ve sadece istediklerimi görmek, istediklerimi duymak istiyorum. bazen, sevdiğim insanı görüyorum her gözümü kapatışımda. ama tüm bunların arasında düşünmeye devam ediyorum durmaksızın. bir türlü sıyrılamıyorum gerçek dünyadan.
herkesin birbirini değiştirmeye çalıştığı, çeşitliliğe tahammül edilemeyen bir çevrede, zaman kavramına inanmaya çalışıyorum. insan zamanla hoşgörüyü öğrenebilirmiş gibi...
benim hayallerim kutupta yaz gibi. kendini tanrı sayan insanlardan kurtulmak için, küremi ısıttıkça ısıtıyorum. Gün gelecek hepsini kavuracağım içimde yanan ateşle. gün gelecek dostlarımla değiştireceğim dünyayı.
ama sonra... çok değil,gerçekten kısa bir süre sonra, sanki hiç varolmamışlar gibi kayboluyorlar haber vermeden. Hiçbir iz, hiçbir kanıt bırakmadan,güneşle birlikte yok oluyorlar. Beni gerçek dünyayla başbaşa bırakıyorlar.
iftira ile ayak kaydırmaya rekabet denilen, rüşvete-peşkeşe serbest ticaret denilen bir yer işte dünya. hakkını arayanın mağdur edildiği, düşenin dostu olmadığı bu yerde, beni anlayan kimse yok. düşünen, ses çıkaran, düşünene ve ses çıkarana izin veren kimse yok... sadece derin bir yalnızlık var. ve beni bu yalnızlıktan kurtarmasını umduğum, yakalayamadığım hayallerim var.
bazen insanları görmekten sıkılıyorum. aynaya bakmaktan bıkıyorum. sadece ve sadece istediklerimi görmek, istediklerimi duymak istiyorum. bazen, sevdiğim insanı görüyorum her gözümü kapatışımda. ama tüm bunların arasında düşünmeye devam ediyorum durmaksızın. bir türlü sıyrılamıyorum gerçek dünyadan.
herkesin birbirini değiştirmeye çalıştığı, çeşitliliğe tahammül edilemeyen bir çevrede, zaman kavramına inanmaya çalışıyorum. insan zamanla hoşgörüyü öğrenebilirmiş gibi...
benim hayallerim kutupta yaz gibi. kendini tanrı sayan insanlardan kurtulmak için, küremi ısıttıkça ısıtıyorum. Gün gelecek hepsini kavuracağım içimde yanan ateşle. gün gelecek dostlarımla değiştireceğim dünyayı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar