bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez20
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- cennetten düşerken canın yandı mı3
- forlove19 sorunsalı3
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- am ile pm yi karıştırmak5
- mehdiye inanıyor musunuz3
- sessizliğin artık korkutmaması2
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- kale3112 nickli sözlük yazarı2
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- renault modus2
- the odyssey6
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- kanlı gözlerle aynaya bakmak2
- manifest grubu vs tarkan16
- islam düşmanlarına bir soru3
- huzur7
- nissan skyline r342
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- kaldırım taşını yastık yapmak2
- iş yerinde sıkıntıdan patlamak2
- eren kaşıkçı2
- balerion3
- sözlük kızlarının kekleri11
- yine çok fena burnum kanadı5
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- yeni parti50
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- nissan silvia2
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- korkusuz korkak4
- ankara2
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- bana onu sormayin5
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- parcalandim toparlanamiyorum4
- hikayeyi devam ettir54
- ona bir şey söyle8
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- kıyafet alışverişi6
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- yeğen2
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
aslında nasıl başlasam bilemiyorum her yerim ağrıyor akşamdan beri karnıma ağrılar giriyor ama ben her şeye rağmen bu yazıyı yazacağım senin için.
hiç aramazdın, bugün aradın öğle saatlerinde aslında ne hoş sürprizdi bu.ama ben bir eşşeklik edip seni tersledim, sana sesimi kötü verdim.sanki beyaz balina katilleri gibi ruhsuzdum.seni boş yere üzdüm, durduk yere canını sıktım.geçirdiğimiz onca güzel günü nasıl da unutmuştum, sanki kabus görmüştüm.bir saat sonra kendime gelebildim ancak öylesine humar içindeydim ki içim ezildi bir an.senin neşene bıçak soktum, hem kendime hem sana haksızlık ettim.oysa sen bir şeyleri paylaşmak için telefonun öbür ucundaki ben e ulaşmaya çalışmıştın; ama pişmanlığım gözlerimden akıyor bir bilsen.insan kendisine hakaret eder mi etmez tabi bir anlık moral bozukluğu işte hay aksi!
oysa sen en güzel sözlere, en iyi düşlere layıksın, seninle geçen bir dakka dünyanın milyonlarca servetine değişilmez benim nazarımda.dar vakitleri genişleten pencerenle hep yanımdasın, benim nefes almamı sağlayan en büyük etkensin.hani hatırlar mısın beraber dinlediğimiz şarkıların verdiği hüzün var ya işte öyle bir şey var üzerimde, senle doya doya konuşamamak, seni doyasıya dinleyememek bugün nasıl acıttı canımı.nasıl uykusuz bıraktı beni bütün gece gözlerim kan çanağı.beni bir affetsen özrümü bir kabul etsen nasıl sevinirim nasıl hemde...
yine beraber şarkılar dinleyelim, yine canımızı sıkan insanlardan bahsedelim, yine birbirimize destek olalım yine yine...sigara içmek için aynı anda mutfağa girelim yine birbirimize sıcak olalım...benim her yanım sigaranın ucundaki alev gibi, seni istemeden de olsa anlık bi gafletle kırdım, halbuki geceleyin düşen yastığını başının altına koymak için bir nöbetçiyim ben, her iklimde benim yağmurum, karım bitki örtümsün.sensiz her şey anlamsız ve sönük...gözlerim iflas etmek üzere daha fazla dayanamayacağım, bir nebze de olsa vicdanen dinlendim, seni bir daha üzmeyeceğim söz veriyorum.diğer sözlerimin kilidi gibi bunun da kilidi sende al istediğin yere sakla gösterme bana...
seninle her şey çok güzel ve özel...beni affet özrümü kabul et lütfen çp...
hiç aramazdın, bugün aradın öğle saatlerinde aslında ne hoş sürprizdi bu.ama ben bir eşşeklik edip seni tersledim, sana sesimi kötü verdim.sanki beyaz balina katilleri gibi ruhsuzdum.seni boş yere üzdüm, durduk yere canını sıktım.geçirdiğimiz onca güzel günü nasıl da unutmuştum, sanki kabus görmüştüm.bir saat sonra kendime gelebildim ancak öylesine humar içindeydim ki içim ezildi bir an.senin neşene bıçak soktum, hem kendime hem sana haksızlık ettim.oysa sen bir şeyleri paylaşmak için telefonun öbür ucundaki ben e ulaşmaya çalışmıştın; ama pişmanlığım gözlerimden akıyor bir bilsen.insan kendisine hakaret eder mi etmez tabi bir anlık moral bozukluğu işte hay aksi!
oysa sen en güzel sözlere, en iyi düşlere layıksın, seninle geçen bir dakka dünyanın milyonlarca servetine değişilmez benim nazarımda.dar vakitleri genişleten pencerenle hep yanımdasın, benim nefes almamı sağlayan en büyük etkensin.hani hatırlar mısın beraber dinlediğimiz şarkıların verdiği hüzün var ya işte öyle bir şey var üzerimde, senle doya doya konuşamamak, seni doyasıya dinleyememek bugün nasıl acıttı canımı.nasıl uykusuz bıraktı beni bütün gece gözlerim kan çanağı.beni bir affetsen özrümü bir kabul etsen nasıl sevinirim nasıl hemde...
yine beraber şarkılar dinleyelim, yine canımızı sıkan insanlardan bahsedelim, yine birbirimize destek olalım yine yine...sigara içmek için aynı anda mutfağa girelim yine birbirimize sıcak olalım...benim her yanım sigaranın ucundaki alev gibi, seni istemeden de olsa anlık bi gafletle kırdım, halbuki geceleyin düşen yastığını başının altına koymak için bir nöbetçiyim ben, her iklimde benim yağmurum, karım bitki örtümsün.sensiz her şey anlamsız ve sönük...gözlerim iflas etmek üzere daha fazla dayanamayacağım, bir nebze de olsa vicdanen dinlendim, seni bir daha üzmeyeceğim söz veriyorum.diğer sözlerimin kilidi gibi bunun da kilidi sende al istediğin yere sakla gösterme bana...
seninle her şey çok güzel ve özel...beni affet özrümü kabul et lütfen çp...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar