bugün
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir7
- 08 eylül 2026 üsküdar da başkan vekili seçimi4
- uludağ itiraf12
- s'i l v'e r m'i s t28
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür8
- sikişirken sigara içen kadın6
- yörük kızı15
- afd'nin saksonya anhalt'ı kazanması3
- kız düşürmenin kısa yolu15
- uludağ sözlük size ne kattı24
- zorunlu eğitim11
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- command and generals2
- mercimek çorbası içen kadın14
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- sözlüğün en masum yazarları16
- devlet bahçeli9
- fusya semsiyeli yabanci26
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- pankek mi pişi mi10
- bir kadını taşımanın zorluğu10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- sarapci koala43
- arkadaşlar larissa kim12
- pum pum çorbası6
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- nervio21
- sarımsak yiyen kız6
- yemeğe bulyon koyan insan7
- reenkarnasyon2
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- pandela 38
- serhat kılıç22
- mesleki yaşama merkezi denetleme2
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması6
- türkiye13
- ismail kartal12
- tavuk budu2
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- tai lung45
- pizza6
- saraca098
- hoşçakal uludağ sözlük7
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- hamarat kadın5
- şarapçının birden tayyipçi olması10
iyi dizi güzel dizi yorumlarını duyduktan sonra hayatımda ilk defa bir türk dizisini indirdim. tam 11 bölümünü de izlememiştim hepsini indirdim ve cuma gününden pazar gününe hepsini bitirdim. şu an ezelden çıkmış balık gibiyim.
öncelikle dizinin belli başlı temel farklılıkları var. özendiği, ya da ilham aldığı dizi ya da filmler, ayrıca kitaplar ve şiirler tamamen kalite kokan şeyler. bu nedenle başarılı esinlenmelerle özellikle türk dizi piyasasının çok üzerinde bir iş çıkarıyorlar.
flashback olayları kesinlikle muhteşem. bu geriye dönüşleri salak bir şekilde yapmak yerine, lost'dan hepimizin aşina olduğu şekilde, yani o bölümle ilgisi olacak şekilde yapıyorlar. mesela kavga geriye dönüşünün sonunda onunla ilgili bir şey izliyorsunuz işte o zaman çok daha etkili oluyor.
oyunculuklar zaten mükemmel bana göre. donuk olması gereken bir kadın için cansu dere ideal. doğası öyle zaten. kenan için zaten eleştireni meşe odunu timi bekliyormuş. ramiz dayı karakteri için tuncel kurtiz'in oyunculuğu zaten dizinin tutmasında başlı başına bir etken. ancak burada asıl mesele, genelde böyle dizilerdeki temel adamlar, gerek yabancı gerek türk dizilerinde olsun hemen bir silah verirler adamın eline, süper kahraman yaparlar onu. dayı ise kitap veriyor önce adamın eline. bu bana göre türk dizilerinde olması gereken muhteşem bir adımdır. sadece bu nedenle bu diziye saygı duyarım ben.
kısacası izlerim, çevremde de izleyenlerin çok olmasından memnun olurum. kaliteli dizi.
öncelikle dizinin belli başlı temel farklılıkları var. özendiği, ya da ilham aldığı dizi ya da filmler, ayrıca kitaplar ve şiirler tamamen kalite kokan şeyler. bu nedenle başarılı esinlenmelerle özellikle türk dizi piyasasının çok üzerinde bir iş çıkarıyorlar.
flashback olayları kesinlikle muhteşem. bu geriye dönüşleri salak bir şekilde yapmak yerine, lost'dan hepimizin aşina olduğu şekilde, yani o bölümle ilgisi olacak şekilde yapıyorlar. mesela kavga geriye dönüşünün sonunda onunla ilgili bir şey izliyorsunuz işte o zaman çok daha etkili oluyor.
oyunculuklar zaten mükemmel bana göre. donuk olması gereken bir kadın için cansu dere ideal. doğası öyle zaten. kenan için zaten eleştireni meşe odunu timi bekliyormuş. ramiz dayı karakteri için tuncel kurtiz'in oyunculuğu zaten dizinin tutmasında başlı başına bir etken. ancak burada asıl mesele, genelde böyle dizilerdeki temel adamlar, gerek yabancı gerek türk dizilerinde olsun hemen bir silah verirler adamın eline, süper kahraman yaparlar onu. dayı ise kitap veriyor önce adamın eline. bu bana göre türk dizilerinde olması gereken muhteşem bir adımdır. sadece bu nedenle bu diziye saygı duyarım ben.
kısacası izlerim, çevremde de izleyenlerin çok olmasından memnun olurum. kaliteli dizi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar