bugün
- sizce ben velvete anadan üryan fotimi atmışmıdırım11
- 15 18 yaş arasına müebbet hapis düzenlemesi16
- sözlükte kadın yazar kalmaması10
- henüz doğmamışlara tavsiyeler9
- kız yazarlara sataşmak vs meriçlik10
- keşke yunan galip gelseydi diyen kitle6
- clydeless vs velvet9
- hayat pahalılığı ne zaman bitecek3
- velvet korumam altındadır22
- kürtlerin tekelinde olan meslekler3
- 20274
- true nickli yazar4
- mason greenwood29
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı3
- haluk levent'in kumar oynamasının asıl sebebi11
- erdoğan'ın gerçekten asrın lideri olması9
- borsayı kim 14 000 de tutuyor6
- otobüs yolculuğundan önce kayısı yemek2
- 10 bin lira verseler bu gece sokakta yatar mısın14
- sözlüğün hemfikir olduğu tek konu16
- tas kafa saç modeli5
- sinir bozucu şeyler14
- ben geldim naneler33
- güne bir tespit bırak6
- öğretmenlikte sürekli motivasyon beklemek3
- hiç eksi vermemek8
- ilk adımı karşıdan bekleyen erkek23
- doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar2
- karşı cinste hayran olunan özellik5
- sevgiliyle dağ evindeyken şömine önünde sevişmek12
- gocu21
- iki birayla yatağa atılan kız devri bitmesi5
- birader beyler birader baydırlar2
- evlat olsan sevilmezsin 31 olsan çekilmezsin2
- anın görüntüsü20
- 14 temmuz 2026 fransa ispanya maçı9
- nihat kahveci2
- simit4
- suça sürüklenen çocuk düzenlemesi tbmm de4
- fiat egea vs renault fluence3
- ya böyle olsaydı3
- velvet17
- geceye bir kemal kılıçdaroğlu sözü bırak2
- 14 temmuz şempanze günü7
- 3 bin tl'ye ekmek arası döner satan işletme2
- ekşi sözlük yazarlarının kahvaltıları3
- danla bilic3
- bianca vanquish2
- tinder kıza selamın aleyküm yazdım2
- erkeklerin güzel kız görünce verdiği tepki9
star'da yayınlanırken güzel vakit geçirmemizi sağlayan, güzel bir yarışma programıydı. sonra bir ara kayboldu, yeni bir kanalda biraz değişik bir formatla hortladı daha sonra da. o zaman da sıçtı zaten.
iyiydi, hoştu eskiden. bazı salaklıkları saymazsak (esracengiz neydi öyle?) bir de metin uca'nın yanına bir adet ece erken dikilmişti bir ara. ne işe yaradığını kimse bilmiyordu. ece hanım da, son derece ciddi haber spikeri tavırlarına bürünmüş, bıdı bıdı diye konuşup duruyordu. sanki metin uca'nın ükelalıkları yetmezmiş gibi bir de ona katlanmaya başlamıştık.
tamam metin uca, iyiydin hoştun, ama her sorduğun soruya "nolur ben cevap veriyim, biliyom bu soruyu, nolur, nolur nolur!" diye kendini yırtan ilkokul öğrencileri gibi oluyordun arada. öyle yapmadığın zamanlardaysa, her soru hakkında fikir beyan edip, bir yerlere eleştiri/laf sokuş niteliğinde mesajlar yolluyordun. ilk başlarda bizim de hoşumuza gidiyordu, kabul. ama sonra temcit pilavına döndü o tarzın biliyor musun? hala öyle misin çok merak ediyorum aslında.
bir de dansçı kızların vardı, böyle abuk sabuk kıyafetler giyerlerdi.
hatta birkaçını çok iyi hatırlıyorum; mesela esmer, bodur, beli olmayan ama götü başı fırlayacakmışcasına vahşi danseden, sürekli sırıtan ve sırıtınca esmer teninden bembyeaz dişleri korkunç görünen bir kızınız vardı. en çok da o ön plandaydı zaten. bir keresinde "haber spikeri" olmak istediğini falan söylemişti, genetik okuduğunu biliyorduk bir de (evet böyle gereksiz bilgileri beynimde depoluyorum). şimdiyse yok ortalıkta o uzun düz saçlı, solaryumu fazla kaçırmış kızcağız. bir de biraz kazulet bir kızınız vardı. saçları kısaydı ve bir keresinde beyonce'nin "baby boy" şarkısında öyle bir dans etmişti ki solo olarak (beyonce'nin klibindeki dansı yapmaya çalışmıştı), ekran başındaki abazanların bayram ettiğine eminim o dansı izlerken. bana sorarsan o dans tam bir rezaletti. sonra o kızı da erci-e'nin "bin arabama" klibinde gördüm. o da son oldu.
bu da böyle bir anımdır metin uca ve passaparola severler.*
mesut yar'lı bölümlerini de hiç izlemedim zaten. bir şeyin tadı kaçtı mı, kaçıyor.
iyiydi, hoştu eskiden. bazı salaklıkları saymazsak (esracengiz neydi öyle?) bir de metin uca'nın yanına bir adet ece erken dikilmişti bir ara. ne işe yaradığını kimse bilmiyordu. ece hanım da, son derece ciddi haber spikeri tavırlarına bürünmüş, bıdı bıdı diye konuşup duruyordu. sanki metin uca'nın ükelalıkları yetmezmiş gibi bir de ona katlanmaya başlamıştık.
tamam metin uca, iyiydin hoştun, ama her sorduğun soruya "nolur ben cevap veriyim, biliyom bu soruyu, nolur, nolur nolur!" diye kendini yırtan ilkokul öğrencileri gibi oluyordun arada. öyle yapmadığın zamanlardaysa, her soru hakkında fikir beyan edip, bir yerlere eleştiri/laf sokuş niteliğinde mesajlar yolluyordun. ilk başlarda bizim de hoşumuza gidiyordu, kabul. ama sonra temcit pilavına döndü o tarzın biliyor musun? hala öyle misin çok merak ediyorum aslında.
bir de dansçı kızların vardı, böyle abuk sabuk kıyafetler giyerlerdi.
hatta birkaçını çok iyi hatırlıyorum; mesela esmer, bodur, beli olmayan ama götü başı fırlayacakmışcasına vahşi danseden, sürekli sırıtan ve sırıtınca esmer teninden bembyeaz dişleri korkunç görünen bir kızınız vardı. en çok da o ön plandaydı zaten. bir keresinde "haber spikeri" olmak istediğini falan söylemişti, genetik okuduğunu biliyorduk bir de (evet böyle gereksiz bilgileri beynimde depoluyorum). şimdiyse yok ortalıkta o uzun düz saçlı, solaryumu fazla kaçırmış kızcağız. bir de biraz kazulet bir kızınız vardı. saçları kısaydı ve bir keresinde beyonce'nin "baby boy" şarkısında öyle bir dans etmişti ki solo olarak (beyonce'nin klibindeki dansı yapmaya çalışmıştı), ekran başındaki abazanların bayram ettiğine eminim o dansı izlerken. bana sorarsan o dans tam bir rezaletti. sonra o kızı da erci-e'nin "bin arabama" klibinde gördüm. o da son oldu.
bu da böyle bir anımdır metin uca ve passaparola severler.*
mesut yar'lı bölümlerini de hiç izlemedim zaten. bir şeyin tadı kaçtı mı, kaçıyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar