bugün

serap eser

pkk ve meclisteki yandaşlarının sponsorluğunda düzelenen molotoflu saldırı sonucu hayatını kaybeden 17 yaşındaki şehidimiz. nur içinde yatsın.

demek ki artık, uzun süredir ab'ye ve diğer dış yandaşlarına sevimli güzükmek için, sivillere saldırmayan teröristler artık hedef seçerken seçici davranmaktan vazgeçtiler. yani sadece askerlerimiz değil, hepimiz birer hedefiz onlar için. hepimiz serap eser'iz.

"dtp kapatılırsa, gerçekleşek olan gerilimden ve kaos ortamından biz sorumlu değiliz" demeye getirdi geçen gün osman baydemir ve bazı dtp'li vekiller. alenen devleti ve türk milleti'ni tehdit ettiler gözümüze baka baka. son günlerde hergün yaşanmakta olan taşlı, molotof kokteylli, havai fişekli saldırılarıda güzelce organize edip, büyük keyifle izleyip, içlerinden; "bakın bunlar sadece başlangıç, ciddi olduğumuzu anlayın" diyorlardır herhalde.

madem öyle, dur bende size bir tehdit savurayım:

size diyeceğim şudur ki serap eser'in katil(ler)i; artık kime güvenipte bu cüreti kendinizde bulup bizi tehdit ediyorsanız, yakında size kurşun sıkamayan polis yerine, karşınızda sabrı tükenmiş ve polisin gösterdiği zorunlu sabrı gösteremeyen bit türk halkını bulabilirsiniz. eğer benim canıma, benim topraklarımda, başka bir milletin militanları kastediyorsa ve benim polisim benim canımı koruyamıyorsa, ben de kendi canımı savunma hakkımı kazanırım bu sefer.

eğer size uzatılan ele, fırsata ve gösterilen iyi niyete karşı verdiğiniz tepki bu ise, o eli uzatan hükümeti başa getiren halk, size el uzatmak yerine silah doğrultacak hükümeti de başa getirmesini bilir.

evet, olacaklardan biz sorumlu değiliz sizin tabirinizle.

umarım kafanızda azıcık akıl, kalbinizde azıcık vicdan, ruhunuzda azıcık insan kalmıştır.

not: ülkücüyüm, liberalim, atsızcıyım, sosyal demokratım, faşistim, dinciyim, devrimciyim... insanım, serap eser'im.