bugün

ateistlerin çirkin fakir ve kafasız olması

tanımında bahsi geçenlerle birlikte yanlış olan önermedir bana göre.
eğer ki bir müslüman kişi bunları söyleyebiliyorsa aynı mezhep dahilinde bulunmuyoruzdur kendisiyle.
zira islamiyet hoşgörü dini olup yakın tarihimize kadar peydah olan sapkınlar haricinde hep varlığını korumuştur. islamiyet içerisinde ne zamandar beri insanları aşağılama, küçük düşürme, hakir görme barınır oldu(soru işareti) kişinin inanışı ne olursa olsun (kişi inançsız dahi olsa) bu bir müslümanın onu tiynetsizce hakaretlere boğabileceği manasına gelmemektedir kimse kusura bakmasın.
adam inanmıyordur hiç bir şeyine lakin saygı gösterir, göstermez hiç birinin önemi yok. bu dünyada bu zamana kadar ağaç kovuğundan hiç bir insan peydah olmadığına göre allah tarafından yaratıldığını kabul etmektesin o kişinin. hal böyleyken sen allah'tan daha mı evla bir varlıksın da onun yarattığını aşağılama yetisini kendinde görebiliyorsun ki(soru işareti)
ateist dediğin insanların arasında varlıklı-varlıksız, zeki-gerizakalı vs vs bir sürü insan çeşidi mevcuttur. tıpkı senin benim gibi. kişiler bu sıfatları barındırabilir lakin kişiden hareketle zümreyi yaftalamak fazlasıyla yersiz durmaktadır. bir yobaz olarak bunu maalesef ki kabul edemem.

lakin iş bu başlık altında başlık sahibi yazardan fırsat bilip nefretini kusmak isteyen saygı denilen mefhumdan yoksun ateist geçinen kişiler de afedersin götünün yerini bilsin bi'zahmet.
adamın dediklerinin yanlış olduğunu, sözlük içerisindeki islami görüşe haiz yazarların bu tip bir beyanatta bulunmayacağını bildiği halde mal bulmuş mağribi gibi sevinerek islamiyeti ve unsurlarını karalama çalışmalarını da tasvip etmediğimi bildirmem gerekir.

allah belirli inanışlar göndermiştir kendi yolunu seçmesi için insanların. lakin insanlara bu inanışı benimseme ya da benimsememe gibi bir hak da tanımıştır onlara bahşettiği akıl sayesinde. aklı olan bir birey aklına yatanı benimser, yatmayanı benimsemez. kişinin kendi iç dünyasında kararlaştıracağı bir mevzudur.

hayır başlıktaki zihniyetten yola çıkarsak hindistan ve afrikanın çoğunluğu ateist olmak zorunda.*