bugün

mortal kombat

serilerinin en iyisi mk4' tür. basit görünüşüyle ve reiko' su ile kaçınılmaz bağımlılıktır.

liu' yla filan oynamayacan tabi 4' ü. reiko, tanya, fujin, jax ve johnny cage duruyo iken lui ile oynarsan bi sikime benzemez. kolayca adamlar geçmeceler, bisikletler, sürekli havada "paavv" diye uçmalar. baba ben liu' ya gıcığım.

en basit kombonu yapacan(yumruk+tekme+aşağı tekme) sub-zero ile, ardından; adam yere düştüğü an adamı yerde dondurcan. dondurcan ki; oyun zevkli hal kazansın. öyle liu ile "paav" diye uçmayacan.öküz öküz, iki ileri tekme iki ileri tekme yapıp, can sıkmıcan.
tav olurdum öylelerine atari salonlarında. jetonu da atardı, karşılıklı dövüş için. ben estetik oynamaya çalıştıkça, o ruhsuz ibne lui ile uçuyordu, götoş.
reiko' yu alıp,yine en basit kombonu çakıp, reiko ile flip kick(geri+ileri+aşağı+tekme) yapıp, yanına koşturup, aparkatını basacan. maximum damage'in amına koyacan. öyle liu ile "paav" diye uçmucan ibne. finish yapacan finish. bir tekme ile göğsünü alacan.
jax' i alacan, jax' i. 4' ün en kral hareketini yapacan. bi tutucan kolundan sağa sola vurucan. " hörrrryaaaak" amına koyim ne zor hareketti be. gören kesin kafadan sallıyo filan zannederdi ama 4' ün en baba hareketidir. kolay değil üçer üçer tuşlara basmak. finishi de beter bu götün. kopardığı kolla adamı dövmesi filan.
tanya ile purikidu yapacan. finishte basacan o orospu öpücüğünü. olmaz öyle liu ile kolayca ejderhaya dönüşmek. amına kodum çin militanı.
fujin ile rüzgar yaratıp aşağı indirdiğinde, diz şov yapcan. olmaz öyle " paaaaav" diye uçmak liu' yla. finishte rüzgarınla parçalıyacan adamı.
johnny cage' i alacan, sadece ve sadece taşak kombosu yapacan.

bu kadar tatmin edici oyun oynamadım ben hayatımda, oynamam da.

bana o atari salonundaki mk4 makinesini, ağaçların geğirdiği bölümü ve o ibne liu ile oynayan piçi verin.

bu kez çok hırslıyım. heeey! liu' nun kankisi bekliyorum.*