bugün

ahmet kaya

nickaltıma girilen #6631094 numaralı entry göstermiştir ki bu adam hakkında az bilinen doğru bilgilerin -vallahi apo'yu özledik lafı- dışında, bu bilginin gazıyla hakkında çıkan her türlü asparagasa da hala inatla inanılmaktadır.

-pkk bayrağı altında gösterildiği fotoğraf montajdır ve bu fotoğraf hakkında açılan dava sürecinde fotoğrafın orjinalinin gösterilememesi sebebiyle dava düşmüştür.

-fransa'ya gittikten sonra türkiye'yi kastederek söylediği "bazı şerefsizler yüzünden arabamı orda bıraktım" gibi bir lafı "arabamı şerefsizlerin ülkesinde bıraktım" şeklinde çarpıtılmıştır.

kendisine açılmış sürüyle davadan beraat etmiştir, kraldan çok kralcı olmaya lüzum yoktur. hakkında elde bulunan tek olumsuz veri "vallahi apo'yu özledik" lafıdır. evet bu laf skandaldır, talihsizliktir ve bir çok şeydir. ancak bu bir lafıyla kendisini yerin dibine sokanlar bundan başka bin tane "barış" söylemini de dikkate almak zorundadır. zorundadır ve kendisine şerefsiz demek, dinleyicisini de afaroz etmek yerine biraz düşünmelidir, bunu ya talihsiz bir olay olarak değerlendirmeli ya da kısa bir araştırmayla internetten de izlenebilecek olan, kendisini konu alan "keşke olmasaydı" adlı belgeseli izlemelidir, bu belgeselde bu talihsiz olayda geçen sözün görünürde ne derece skandal olsa da özünde hangi manayla söylendiğine değinilmektedir.

serdar ortaç şebeği gibi şov kokmayın, azıcık araştırın ve düşünüp tartın.

edit: bir mesaj geldi bana an itibariyle "niye kaçtı o zaman?" şeklinde.

siz de söylüyorsunuz işte bakın, kaçmak. keyiften gitmek değil.

size de o kadar ölüm tehdidi gelse siz de kaçarsınız. hem de öyle bir kaçarsınız ki.