bugün

aylin aslım

yanılmıyorsam can baba'ya ait bir laftır; imama kızıp orospu olmak. nedensiz yere değil, disko kralının bu hafta yayınlanan bölümü nedeniyle aklıma gelmiştir. program boyunca da çıkmamıştır. zira nereden tutsan elinde kalacak bir kadro ile program yaparsan herkesi eleştireceksin okan bey.

kadro;

- yeni nesil duygusal terminatör, ilk okul öğrencilerinin yazabileceği düzeyde şarkı sözü yazan ve milyonlar satan bir ismail yk. eminim ki türkiye'de temel eğitimin 8 yıla çıkması en çok ismail yk ve benzerlerinin gelişimini hızlandırmıştır.

- eskinin zengin iş adamı eşi, müzik firması sahibeliği yapmış, tüm müzikal kariyerinde dişe dokunur 2-3 parçası anca olan bir yeşim salkım.

- henüz toplumun büyük kesimlerince tanınmamış, bir şekilde dilden dile dolaşan şarkısı olmamış, güldünya sosyal faciası eşiğinde meydana gelen kolektif çalışmanın içerisinde yer alarak farklı olduğunu göstermeye çalışan ve ortalama bir rokçu olan bir aylin aslım.

okan'a lafım şu, hani okuyormuş ya, alsın okusun bunu:

muro sen şimdi böyle saşma sapan isimleri ekrana ve karşımıza müzisyen şarkıcı veya sanatçıymış gibi çıkarıyorsun ya, işte çıkarma artık. çünkü imama kızıp orospu olacak düzeyde değiliz henüz çok şükür. yani ne ismail yk'nın saftirik şarkıları aylin aslım'ı nazarımızda büyük bir sanatçı yapar ne de yeşim salkım'ın saçma sapan serdar ortaç aforizmaları. ben üçünü de tercih etmiyorum, dolayısıyla bu hafta perdeyi erken kapatıyorum. zati nesgayfe 3ü1aradayı da sevmem. bu durumu kısaca ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye benzetebiliriz. zira yazılanlara bakılırsa pek çok kişi sıtmaya razı olmuş. tanrı aylin aslım'ın şarkıları eşliğinde şifa versin.

tanım; disko kralına ismail yk ile beraber konuk olan kişi. diğer ünvan, sıfat ve tamlamaların şahsımca pek hükmü yoktur bundan kelli.