bugün
- kitap okurken müzik dinleyen gizli varoş14
- arkadaşınızın götü yansa üfler misiniz8
- kirpiye verilebilecek isimler18
- anın görüntüsü17
- ahmet beyin beyaz bareti12
- medyadan sir gibi saklanan japonya gerçekleri10
- as maca13
- selçuk bayraktar14
- büyük israil16
- barbar kral11
- ben zaten 50 liralık benzin alıyorum8
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması11
- tayyip in tüm mal varlığını bağışlaması8
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı9
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- 2025 iran israil çatışmaları20
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
- sözlük kızlarında sanki gizli bir çelik kubbe var10
- ekşi sözlük referanslı üyelik sistemi8
- ahmedimi evlendiriyoruz12
- israil'i türklere dost sanmak8
- iran10
- yazarların etnik kökeni29
- uyandın sene 2100 googlede ilk ne aratırsın10
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- ekrem imamoğlu mahkemede terlerken12
- ankara'da su fiyatlarına yüzde 169 zam50
- çok istenilen şeyin olmaması12
- iran ile israil'in zayıflaması türkiyeye yarar mı11
- kansere çare bulan doktorun evinde ölü bulunması9
- 16 haziran 2025 istanbul'da iran yürüyüşü10
- neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar17
- köpeğe it diyince deliren köpekperest14
- bedavadan araplara boşa akan sular17
- kürtlerin türkleri moğol olarak tanımlaması24
- bakkallarda halen torpil satılması11
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır20
- uzun boylu erkek isteyen kısa boylu kız16
- iranın ırzına geçilmiş10
- çocuk isteyen erkek istemeyen kadın15
- arkadaşlar bi bakar mısınız21
- hangi tür taş tercih edersiniz14
- 15 haziran 2025 thy diyarbakır van seferi8
- babalar gününüz kutlu olsun11
- bu saldırı bize yapılsaydı nasıl karşılık verirdik13
- claudia s cloud32
- cast away9
dogma ve boş inanç'lardan kastedilen, herhangi bir biçimde islam dini değil bu dini karalayan bazı yobazlar ve gerçekte doğruluğu olmayan şeyleri varmış gibi genç beyinlere zehir niyetine enjekte eden kişilerin kaçak kur'an kurslarında güya öğrettikleri şeylerdir.
biraz açık bir örnek olacak ama erkeklerin abdesti bozulmasın diye organın başını tıkamaktan tutun, bir metre sakal birakmanın marifet olduğuna kadar bir sürü saçma sapan, bilimsel yönden hiç bir doğruluğu olmayan safsatalardır dogma ve boş inanç'lar.
ahmet necdet sezer diyor ki; milletim bilimin ışığında aydınlansın, eleştirsin, yorum yapsın ve her şeyden önemlisi "düşünsün"
düşünmek, bu sitede bulunan bazı kişiler de dahil pek çok insanın yapamadığı bir şey olmuştur bu tür ümmetci tayfalar sayesinde. şeyh hayatı yaşamanın, onların islam adı altında kendi haremlerini kurup, dört kadını kendilerine bağlamalarının hoş karşılanmasını eğer tanrı'nın gönderdiği söylenen bir din destekliyorsa, kimse kusura bakmasın, islam karanlığı emrediyor o zaman.
sizin tanrınız diktatör mü ? kadınları erkek kulları ezsin diye mi yarattı ? israf etmeyin diyen bir tanrı, bu gün arap prenslerinin milyar dolarlarla ifade edilen servetlerine göz mü yumar ? hoş mu karşılar ?
bu tür yobazlar mantık, düşünmek , eleştirmek gibi kavramlardan bihaber oldukları için her şeye "tövbe haşaa" mantığıyla yaklaşırlar ve tabiri yerindeyse yapılan bazı yorumları g.tlerinden anlarlar.
aslında islam'a en fazla zarar veren de gene bu dinci tayfadır. onlar yüzünden bu din batı dünyasınca yanlış tanınıyor. hepimizi inanmayanları öldürmeye programlanmış caniler olarak görüyorlar.
biz yüce allah'ı her şeyin olabildiği en güzel şeylerin birleştiği doruk nokta olarak tasvir ediyoruz, hatasız, en güzel, en mükemmel....
ama siz yobazların, bu güzelliği bozmanıza hakkı yok, sizin inandıklarınız bu düzenin akorunu bozan şeyler. siz eleştiren herkesi "dinsiz" olarak gördüğünüz sürece islam'da ne hoşgörü kalır, ne de başka güzel bir şey.
bunlar üzücü şeyler, en kötüsü de atatürk gibi bir deha bu ülkeyi bu zavallılar atıp tutsun diye kurtarmadı, hiç mi vicdanınız yok ?
ben anlayamıyorum sizi...........
biraz açık bir örnek olacak ama erkeklerin abdesti bozulmasın diye organın başını tıkamaktan tutun, bir metre sakal birakmanın marifet olduğuna kadar bir sürü saçma sapan, bilimsel yönden hiç bir doğruluğu olmayan safsatalardır dogma ve boş inanç'lar.
ahmet necdet sezer diyor ki; milletim bilimin ışığında aydınlansın, eleştirsin, yorum yapsın ve her şeyden önemlisi "düşünsün"
düşünmek, bu sitede bulunan bazı kişiler de dahil pek çok insanın yapamadığı bir şey olmuştur bu tür ümmetci tayfalar sayesinde. şeyh hayatı yaşamanın, onların islam adı altında kendi haremlerini kurup, dört kadını kendilerine bağlamalarının hoş karşılanmasını eğer tanrı'nın gönderdiği söylenen bir din destekliyorsa, kimse kusura bakmasın, islam karanlığı emrediyor o zaman.
sizin tanrınız diktatör mü ? kadınları erkek kulları ezsin diye mi yarattı ? israf etmeyin diyen bir tanrı, bu gün arap prenslerinin milyar dolarlarla ifade edilen servetlerine göz mü yumar ? hoş mu karşılar ?
bu tür yobazlar mantık, düşünmek , eleştirmek gibi kavramlardan bihaber oldukları için her şeye "tövbe haşaa" mantığıyla yaklaşırlar ve tabiri yerindeyse yapılan bazı yorumları g.tlerinden anlarlar.
aslında islam'a en fazla zarar veren de gene bu dinci tayfadır. onlar yüzünden bu din batı dünyasınca yanlış tanınıyor. hepimizi inanmayanları öldürmeye programlanmış caniler olarak görüyorlar.
biz yüce allah'ı her şeyin olabildiği en güzel şeylerin birleştiği doruk nokta olarak tasvir ediyoruz, hatasız, en güzel, en mükemmel....
ama siz yobazların, bu güzelliği bozmanıza hakkı yok, sizin inandıklarınız bu düzenin akorunu bozan şeyler. siz eleştiren herkesi "dinsiz" olarak gördüğünüz sürece islam'da ne hoşgörü kalır, ne de başka güzel bir şey.
bunlar üzücü şeyler, en kötüsü de atatürk gibi bir deha bu ülkeyi bu zavallılar atıp tutsun diye kurtarmadı, hiç mi vicdanınız yok ?
ben anlayamıyorum sizi...........
güncel Önemli Başlıklar