bugün

mehmet baransu

an itibariyle teketek programında, ordu bizim de gözbebeğimiz, ordumuz bu ülkenin temel direği gibi laflar ederek insanları güldürmüş taraf yazarı. efenim neymiş, sadece ordu değil tüm kurumlardaki yanlışlıkları gündeme getiriyorlarmış, mesela tapu kadastro da da bir usulsüzlük olsunmuş hemen haber yaparlarmış. bu arkadaş ya gerçekten saf ya da herkesi kendisi gibi saf zannediyor.
taraf gazetesi nin alenen ordu düşmanı yayınlar yaptığını artık kundaktaki bebek bile biliyor. bunu anlayabilmek için 3 gün taraf okumak yeterli. 1. sayfanın %80 i ordu ile ilgili iddialar ve suçlamalarla dolu. sen kimi kandırıyorsun baransu? bu memlekette bir tek orduda mı kusurlar var? hani diğer kurumlar nerede gazetende? neden yalan söylüyorsun, takiyye yapıyorsun ekran karşısında? yüreğin yetmedi değil mi, evet bizim tek derdimiz ordu demeye? bu işin bir boyutu.
bu arkadaşların nitelikli ordu düşmanlığı yaptığını anlamak çok mu zor? yapılan ergenekon haberlerinin tek hedefinin tsk olduğunu neden anlamıyor beyin tutulması yaşayan bir takım sözde entel dantel takımı?

genel yayın yönetmeni ahmet altan tipik bir 2. cumhuriyetçi, bir çift memeyi tüm vatan toprağına tercih ettiğini göğsü kabararak söylemiştir bir zamanlar.

yasemin çongar, bir zamanların abd muhabiri, memlekete dönünce nedendir bilinmez birden ordu düşmanı bir gazetede neredeyse ahmet altan la eşit konumda çalışmaya başlamıştır.

önder aytaç, küçüklüğü fethullah ın kucağında geçmiş, polis akademisi hocası, azılı tsk düşmanı, aynı zamanda taraf yazarı.

emrullah (emre) uslu, emniyette başkomiser olarak görevliyken birden abd ye uçtu ve tam 6 yıl orada kaldı. yasalar en fazla 4 yıla kadar izin verdiği halde, nasıl oluyorsa, çeşitli raporlar alarak tam 8 yıl boyunca görevini orada sürdürmüştür. ayrıca devlet memurlarının basına açıklama yapması yasak olduğu halde bu arkadaş hem de sürekli olarak stratejik-siyasi-politik olarak adlandırılabilecek ekstrem konularda köşe yazarlığı yapıyor.

bu gazetenin kimlere hizmet ettiği artık yeterince açık mı?