bugün

azerbaycan

çapsız dimağlar elbette dışarıdaki türkleri kambur, sıkıntı olarak göreceklerdir. tabi ki uygur'dan, batı trakya'dan, azeri'den yakınacaktır. ama bunu tarihi iftiralarla dile getirenlere üç-beş kelam etmemek, hem cahil, hem cüretkâr, hem de sıkılmadan yalan söyleyenlerin ak iftiralarını çürütmek adına şarttır.

şimdi öncelikle azerbaycan bize gazı ucuz versin diyen cühelaya şunu söyleyeyim azerbaycan türkiye'ye gazı dünya ortalamasının 1/3'üne vermektedir.

http://www.milliyet.com.t...7.10.2009&b=Aliyevden dogalgaz fiyati tepkisi

çeçenler neden savaşıyor diyenlere de şunu söyleyeyim, çeçenler yıllardır savaşmayı bırakmışlardır. cahar dudayev, şamil basayev ve aslan mashadov gibi komutanlar öldükten sonra, çeçenler rus işgaline karşı direnen çeçenler'i bizzat kendi elleriyle öldürmüşler ya da ruslar'a teslim etmişlerdir. şu an çok küçük bir direniş vardır ve kendi kardeşlerini öldüren, satan çeçenler iktidardadır.

ermeniler'in karabağı rus desteği ile işgal ettiğini biraz internet araştırması yapan herkes bulabilir. kendi kanından olanların dertlerini ve çilelerini azımsayanlara, bin defa lanet!

bir millet iki devlet lafını keşke özal söyleseydi, demirel söyleseydi ama o lafın kaynağı da azerbaycandır.

türkiye'ye karşı bu kadar muhabbet ve güven duyulan bu ülkeye karşı ileri geri konuşanlar, gitsinler önce bir bakü'yü görsünler.