bugün

aşık olunacak düzgün erkek

aşık olacak düzgün bir kız olmadığı için aşık olunacak düzgün erkek de yoktur.

açıklayım;

kızlar sevgililerinden çok şey beklerler. bana süprizler yapsın, güzel sözler söylesin, hediyeler alsın, saat başı arasın sorsun, ben bu aramalardan sıkılmış gibi yapıp triplere gireyim ama o kaprisimi çeksin, gıkını çıkartmasın, canım istediğinde kıskansın istemediğinde kıskanmasın, buluttan nem kapıp kavga çıkartayım beni alttan alsın, özürler dilesin ayaklarıma kapansın, o herhangi bi konuda kavga çıkartsa ayrılmakla tehdit edeyim haklı da olsa o özür dilesin, tüm ilgisini bana yöneltsin, hayatının merkezi ben olayım, beni hep şımartsın vs.

peki bu isteklerine karşı kız erkek için ne yapar?

adam maç izlemeye kalkar, maçı zehir eder. arkadaşlarıyla buluşacaktır, "arkadaşların benden önemli mi" triplerine girer. o tribe girmese, normalde saatlerce aramadığı adamı saat başı arar, olmadı habire mesaj atar. ortamın içine sıçar. bir rahat bırakmaz. adam telefonla ilgilenmekten yanındaki arkadaşlarıyla konuşamaz. arkadaşlarından uzaklaşıp hayatını kıza adar, bu sefer de "üstüme çok geliyorsun boğulurum bazen" olur. adam buna hediye falan alır, hediyeyi beğenmez. üstüne böyle bir hediyeyi nasıl beğenip de aldı ve ona verebildi diye adama trip atar. adam buna şiir yazar besteler, beğenmez romantik kızımız. sesin de kötüymüş der. çiçek alsa en ufak bir tartışmada o çiçek erkeğin kafasında paralanır.

e sen bunca şey çektirdikten sonra adama, o efendiliğini nasıl korusun? böyle böyle piç dediğimiz kıvama geliyor erkekler.