bugün
- kendinizde değiştirmek istediğiniz şeyler6
- nasıl birisiniz9
- üniversiteye gitme nedeni5
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi5
- kız kardeşlerim6
- bir erkeğe yapılabilecek en iyi iltifat10
- dokunulmasından hoşlanmadığınız yerleriniz7
- napıyorsunuz9
- sözlük gıybeti12
- havaların sigara yakmalık olması2
- hangi tatlısınız10
- dünyanın en yakışıklı erkekleri listesi7
- sevdiğiniz kişinin sakızını çiğner misiniz5
- iyi niyetli olmak3
- 5 ekim 20264
- kronik işsiz3
- ok mesajına cevap veren erkek6
- gunluklerim aylik olmus11
- hoşlanılan kızın naber lan ezik diye mesaj atması3
- yazarların feyk nick sayısı3
- kapatıcı kullanılmayan gün12
- trip atmak3
- gece açlığı2
- fatma betül sayan kaya44
- arkadaşlar naber ya8
- geceye bir tespit bırak5
- futbol20
- uefa uluslar ligi14
- çok kötüyüm arkadaşlar4
- akp seçmeni16
- anın görüntüsü20
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak18
- the merich7
- adana osmaniye depremleri ve uzman uyarısı3
- yazarların kötü alışkanlıkları4
- mesajlaşırken btw yazmak9
- pazartesi6
- yazarların güncel flört listesi7
- en toksik ilişkilerdeki seksin6
- psycho killer2
- 4 ekim 2026 hollanda sırbistan maçı4
- sözlük yazarlarının pudingleri5
- 195 cm geniş omuzlu hayvan gibi herif7
- brezilya2
- hangi aktörle aynı filmde oynamak isterdiniz8
- yazarların sıkıldıklarında yaptıkları şeyler8
- arkadaşlar ben sapık mıyım3
- arkadaşlar ben neden sallanmadım7
- yıllar önce girdiğiniz entrynin oylanması4
- geceye bir şiir bırak3
airbus aşıklarını bir nebze sevindirmiştir lakin daha airbuslardan oluşan filoya çok var. efendim son yeniliklerle birlikte, reklam ve benzin fiyatları daha fahiş miktarlara çekilmiştir. inmesi de zorlaşmıştır. artık günde 1 saat falan 500$'da görebiliyorsunuz. dün şansıma denk geldiğinde de bütün paramı uçaklara basmıştım aburasko, alamadım hiç. alsam ne yazar yani, 200-300 bin libre. 8 uçaklık filo. nereye uçuyon birader diye sorarlar adama.
benzin ve reklam olayına da el atıp biraz makul seviyelere çekerlerse çok iyi olur. protesto maksatlı reklam almıyorum. en kötü uçağım %85 doluluk oranıyla uçuyor. bu da sana kapak olsun ayirlayn menejer.
tabi şimdi artistik yapma vakti. bir adet airbus a321 ve yedi adet erj190 ile hava basacam. bak bak izle.
--spoiler--
hacujka airlines, hacularınızı dünyanın dört bir yanına dehşetengiz hizmet, kaliteli uçak birlikteliğiyle taşır. şirketimiz tegel(berlin) ve zürih(zürih) havalimanları merkezlidir. istanbul'dan ahmet bey şirketimiz hakkında "çok beğendim hemen 15 arkadaşıma hediye ettim hepsi birer tane aldı" demiştir. oha muna koyim. her gün gidip gelen uçaklarımız ve rotalarımız. seçin beğenin alın, erj190'ı kimselere kaptırmayın. uçaklarda taşkınlık çıkarmayın. her "exit" yazan kapıyı zorlamayın. slm tşk.
berlin - lüksemburg
berlin - londra
berlin - selanik
berlin - moskova
berlin - istanbul
berlin - tunus
berlin - kahire
berlin - astana
uçaklarımızda istek şarkı gibi olaylar yoktur, adama ske ske ramştayn dinletirler. uçuyosun en nihayetinde, kaptan pilota cd mi götürcen? weil der meister uns gesandt deyip allahına şükredicen.
hadi hayırlı uçuşlar.
--spoiler--
bi' de çocuklar "abi sen berlin'i çok seviyon yav ama talep işi falan var?" demişler. şirketimizin sloganı budur hacı,
- we don't care about demand, in berlin we trust.
benzin ve reklam olayına da el atıp biraz makul seviyelere çekerlerse çok iyi olur. protesto maksatlı reklam almıyorum. en kötü uçağım %85 doluluk oranıyla uçuyor. bu da sana kapak olsun ayirlayn menejer.
tabi şimdi artistik yapma vakti. bir adet airbus a321 ve yedi adet erj190 ile hava basacam. bak bak izle.
--spoiler--
hacujka airlines, hacularınızı dünyanın dört bir yanına dehşetengiz hizmet, kaliteli uçak birlikteliğiyle taşır. şirketimiz tegel(berlin) ve zürih(zürih) havalimanları merkezlidir. istanbul'dan ahmet bey şirketimiz hakkında "çok beğendim hemen 15 arkadaşıma hediye ettim hepsi birer tane aldı" demiştir. oha muna koyim. her gün gidip gelen uçaklarımız ve rotalarımız. seçin beğenin alın, erj190'ı kimselere kaptırmayın. uçaklarda taşkınlık çıkarmayın. her "exit" yazan kapıyı zorlamayın. slm tşk.
berlin - lüksemburg
berlin - londra
berlin - selanik
berlin - moskova
berlin - istanbul
berlin - tunus
berlin - kahire
berlin - astana
uçaklarımızda istek şarkı gibi olaylar yoktur, adama ske ske ramştayn dinletirler. uçuyosun en nihayetinde, kaptan pilota cd mi götürcen? weil der meister uns gesandt deyip allahına şükredicen.
hadi hayırlı uçuşlar.
--spoiler--
bi' de çocuklar "abi sen berlin'i çok seviyon yav ama talep işi falan var?" demişler. şirketimizin sloganı budur hacı,
- we don't care about demand, in berlin we trust.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar