bugün

düğün karakterleri

düğün karakterleri diyorum çünkü sadece düğünlerde bu insanlar. kravatı kafasına rambo gibi geçirmiş bir iş adamını holdingin 75. katında göremezsiniz misal. açıklayacam sabret.

işin özü : hafızlar , işin özünü buldum. karakter değişiyo. bir çeşit geçici süreliğine evrim gibi bişey. dolunayda kurtadam olmak gibi bişey bu. düğün vakti gelir , insan kendisi olmaktan çıkar. bakınız ;

teyzeler : iki çeşide ayrılır. 1. çeşidi belki de düğünlerin en kabullenilir , en şeker tipleridir. herkese iltifat yağdırırlar. zibilyon yaşındaki mahmut amcaya takım elbise giydiğinde çok yakışıklı olduğunu falan bile söyleyebilir. kimileriniz buna yalancılık diyebilir ama en azından zararsızlardır. 2. çeşidi moralleri siker atar ama. felaket senaristleri , bok atıcılardır. gelinliğin kumaşının adi olduğunu söyleyip gerdek geçesini cehenneme çevirebilir , damadın takım elbisesinin ayakkabısıyla uymadığını söyleyip pipiceğizini yoğrulmuş hamur kıvamına getirebilr. mahmut amcanın takım elbiseyle yarrak gibi göründüğünü söyleyip kalp krizine sebebiyet verebilir.

halay gazmanları : kundaktaki bebeği ıslarla halaya kaldırmaya çalıştıklarını duydum. var , sen gerisini düşün artık. mahmut amcayı ısrarla halaybaşı yapıp öldürebilir.( mahmut amcayı da iyice orospu yaptık ya neyse ) Yok ben almayayım tipleri'nin korkulu rüyasıdır. yok ben almayayım tipi mi ne ? sabret dedik ya lan , açıklama gelecek. bi de ruh gibi halay takımında kendinden geçmiş şekilde halay çeken birini görürseniz , anlayın o olduğunu , polise haber verin. mahmut amcanın muhtemel katillerinden biridir.

yok ben almayayım tipi : pasta verirsin yok ben almiyim , limonata verirsin yok ben almiyim , halaya gel dersin yok ben almiyim , gerdek gecesinde threesome yapacaklarmış sen de git dersin yok ben almiyim , fotoğraf çekilelim dersin yok ben almiyim .. ..rak var almaz mısın ? yok , sen almazsın biliyorum. geçelim.
gözü dönmüş çocuklar : biri onları durdursun. baba , viagra almış duracell ayıcıkları gibi hiç yorulmadan "vooooeeeeergldfgkj" diye bağıra bağıra koşuyolar düğünde. jeneratör yapcan bunlardan. elektirik kaynağı yeminlen. ama malesef sadece düğünde böyle koşuyo namussuzlar.

mahmut amca : isim tamamen hayali. mahmutlar alınmasın. ama her düğünde bir mahmut amca var yahu. zibilyon yaşında herif , ne işi var düğünde. düğündeki klavyecinin 1500 desibel arap müziği demolarını arka fondan kısık seste açılmış klasik müziği gibi duyuyo adam. ne yapsın da neşelensin. afedersin de şey mi yapsın. töbe töbe. getirmeyin yahu yazık günah.

şahin gözlü abazanlar : şahinler gibi çok keskin gözleri olmakla beraber duvarların arkasını adeta süpermanlar gibi görebilirler. röntgenciliğin allah'ı bunlardır yani. yaş sınırları yok baba bunların. kendi yaşlarından +5 veya -5 civarı herkesi potansiyel manita olarak görürler. ama 2-3 düğündür boş geçiyorsa +70 / - 70 e kadar dayanırlar. bi keresinde biri geline sarktıydı , linç ettiler. yazık lan.

haaaa bu arada bizim düğünde mahmut amcayı ölü bulduk lan yerde. hangisi öldürdü acaba ? yok yok kesin bahçivandır. dürzüler sizi.