bugün
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- horoz hayası çorbası4
- the merich10
- kadim kültürler4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak8
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- arkadaşlar beni gammazlayın6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük kızlarının kombinleri20
- gocusuz sözlük4
- velvet vs nervio19
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip5
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- bira cips6
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- kısık sesle hapşıran erkek2
- gammazların sanki biraz şey olması2
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- laptop5
- ömer hayyam3
- binlerce dansöz var3
- kafanızdaki ses4
- sözlük kızlarının aletleri2
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sudekiray7
- aga be şarkılar5
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- cin çarpma hikayeleri2
- arkadaşlar nasılsınız2
- maden suyu4
- sözlük kızlarının göbek delikleri2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- şeytan5
- ispanya20
- yazarların çocukken en sevdiği çizgi film3
- zam2
- ismet'in çok hızlı entry girmesi3
- tarot bakabilen sözlük yazarları3
- mezarlıkları sevmek5
türkiyedeki bazı yayın kuruluşlarını kullanarak kendini haşa peygamber olarak göstermeye çalışan kişi. ya da öyle gösteriyor birileri bilemiyorum. fetullah gülen hocaefendinin evi şeklinde bir resmin altına 'şimdi yıkılmış bir virane. hemen el atmalı ve onarmalıyız. muhterem bir insan' anlamına gelecek bir yazı iliştirmişler.
bu insan dininin gerektirdiklerini yerine getiren bir insan olabilir. bu da kimseyi ilgilendirmez. lakin şöyle bir durum var ortada. bu insan o kadar muhterem bir şahıssa neden kendi ülkesine giremiyor? neden amerika'da yaşamını sürdürüyor? onun fikirlerini benimseyip sıkı sıkıya ona bağlı olan ismi lazım değil birileri bana 'hasır halı üstünde oturuyor. bolluk içinde yaşamıyor.' dedi. kim yer bunu allesen. kendi yandaşlarının bile kendisi hakkındaki soru işaretlerini kaldırabileceğine zerre kadar inancım yok.
din ve tasavvuf konusunda dünyaya nam salmış ulvi kişiler var. bunların en önemlisi de mevlanadır şüphesiz. bu adam eğer söyledikleri kadar önemli bir şahsiyetse neden bir fethullah gülen ylı olmuyor?
'eğitime destek veriyor, yabancılar türkçe öğreniyor' lafını da anlamış değilim. bu adamın açtığı ya da açtırdığı ya da bi şekilde açılmasına vesile olduğu okullar hep özel okullar. eğer amacı türkiye'yi ve türkçe'yi tanımaksa neden açtırdığı okullarda eğitim dilini türkçe yapmıyor? hazır yazmışken söyleyeyim bu düşünce benim değil, avrupanın en genç profesörü olmuş değerli bilim adamımız oktay sinanoğluna ait. bye bye türkçe adlı eserini okuyanlar bu yazdığım soru cümlesini harfi harfine kitabında bulabilirler.
o süper başarılı okulları görüyorum televizyondan falan. adam resmen üniversite kadar ilkokul açtırmış, açmış, açılmasına vesile olmuş. devletini, vatanını bu kadar seviyorsa toplansınlar bir araya, her ile bir okul açıp devlete bağışlasınlar. ne kadar büyük bir topluluk oldukları ortada. üç aylarını almaz 81 tane okulu tamamlamak.
hayır yani, en azından teknik donanımı gerçekten yeterli okullarda okur geleceğimiz. ataması yapılmayan öğretmenler de iş bulur.
bu insan dininin gerektirdiklerini yerine getiren bir insan olabilir. bu da kimseyi ilgilendirmez. lakin şöyle bir durum var ortada. bu insan o kadar muhterem bir şahıssa neden kendi ülkesine giremiyor? neden amerika'da yaşamını sürdürüyor? onun fikirlerini benimseyip sıkı sıkıya ona bağlı olan ismi lazım değil birileri bana 'hasır halı üstünde oturuyor. bolluk içinde yaşamıyor.' dedi. kim yer bunu allesen. kendi yandaşlarının bile kendisi hakkındaki soru işaretlerini kaldırabileceğine zerre kadar inancım yok.
din ve tasavvuf konusunda dünyaya nam salmış ulvi kişiler var. bunların en önemlisi de mevlanadır şüphesiz. bu adam eğer söyledikleri kadar önemli bir şahsiyetse neden bir fethullah gülen ylı olmuyor?
'eğitime destek veriyor, yabancılar türkçe öğreniyor' lafını da anlamış değilim. bu adamın açtığı ya da açtırdığı ya da bi şekilde açılmasına vesile olduğu okullar hep özel okullar. eğer amacı türkiye'yi ve türkçe'yi tanımaksa neden açtırdığı okullarda eğitim dilini türkçe yapmıyor? hazır yazmışken söyleyeyim bu düşünce benim değil, avrupanın en genç profesörü olmuş değerli bilim adamımız oktay sinanoğluna ait. bye bye türkçe adlı eserini okuyanlar bu yazdığım soru cümlesini harfi harfine kitabında bulabilirler.
o süper başarılı okulları görüyorum televizyondan falan. adam resmen üniversite kadar ilkokul açtırmış, açmış, açılmasına vesile olmuş. devletini, vatanını bu kadar seviyorsa toplansınlar bir araya, her ile bir okul açıp devlete bağışlasınlar. ne kadar büyük bir topluluk oldukları ortada. üç aylarını almaz 81 tane okulu tamamlamak.
hayır yani, en azından teknik donanımı gerçekten yeterli okullarda okur geleceğimiz. ataması yapılmayan öğretmenler de iş bulur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar