orijinal cd almak yerine korsana tenezzül etmek

ahmet her sabah 6:30'da kalkar, 7'de iett otobüsüne binerek işine gider. sigortası yoktur, iş güvencesi yoktur. asgari ücretle köle gibi çalışır. akşam 6-7 gibi işten çıkıp eve döner. evde bir tas çorba bir tabak kuru makarna, altı delinmiş 3 çift çocuk ayakkabısı ve görücü usulü evlendiği karısı onu karşılar. kavga ile karışık yemeğini bitirir, kendini zor bela koltuğa atar.

televizyonu açar. karşısında pişkin suratıyla vey vey diye bağıran ibo'yu görür. ibo arkadaşları ile mangal partisi yapmaktadır.ahmet'in karnı hala aç olduğundan kanalı değiştirir.diğer kanalda özcan deniz taş gibi bir hatunla bardan çıkarken objektiflere yakalanmıştır. hemen kanalı değiştirir. öbür kanalda lüks arabalar içinde esrar içen zenci rapçiyi, diğerinde bilmem kaçıncı villasını alan sinema sanatçısını görür. ahmet giderek depresyona girmektedir. ajdar'ı ibo show'da kürtçe şarkı söylerken gördüğü an film kopar.

ahmet artık balataları yakmıştır. babadan kalma silahını alır önce karısını sonra çocuklarını öldürür. saatler geçmiştir ahmet tekrar televizyonu açar. daha bir kaç saat önce hayatın amına koyan ünlüler şimdi "korsan cdler ebemizi sikiyor sayın ali kırca" diyerek ağlamaktadır siyaset meydanında. ahmet elini sigara pakedine götürür hiç sigarası kalmamıştır. kömür dumanının arasından son bir silah sesi geceyi yırtar. ahmet'in cansız gözlerinden televizyon ekranı yansımaktadır. ibo konuşmaktadır "devlet büyüklerimizin kanayan bu yaraya el atmasını istiyorum. dayanacak gücümüz kalmadı. korsana hayır!"