bugün
- silver ile evlenecek erkek41
- rica etsem beni linçler misiniz14
- ellerim bos gonlum hos29
- sürü zekası8
- teomancalmasur6
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- nervio hamferdi10
- resmine 31 çektim de yattım3
- cop315
- ruhun bir bedenden diğerine geçmesi5
- avukat sevgili8
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın6
- bugün ne oldu3
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- sözlüğün toplam zekası6
- parayla saadet olması18
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı30
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- katatespizartmasi16
- ortama girince herkesin susması11
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- silik yemek5
- sarapci koala61
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- amedspor19
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın3
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- tuzlu kahve dizisi7
- ne mutlu türküm diyene3
- motordan düşmek6
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği11
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- özel mesaj ifşası5
- morkstar6
- gocu31
- hoşlanılan kıza ilk mesaj olarak ne yazılır8
- bilim ve din üzerine düşünceler3
gerek özel mesajla, gerek nick altını kullanmak suretiyle doğum gününü kutlayan yazarların tek tek gıdılarından öpen, hepiciğine tek tek teşekkür eden, ilk kez doğum gününde para verilip alınmış bir hediye sahibi olmanın keyfini yaşayan, yediği sopanın sarhoşluğuyla, ayda bir girebileceği bir entryyi, nick altında paylaşan dallamadır.
basın toplantısı yapacağım, evet bunu yapacağım.
saygıdeğer sözlük yazarları,
bildiğiniz gibi benim doğum tarihim 01.06.94'tür, bu sebepten ötürü hala benimle "alt tarafı skimin ucundan çıkan bi parçasın işte" diye dalga geçen bir babaya sahibim. yeri geliyor sevişiyoruz yeri geliyor dövüşüyoruz. çok taşaklı bir kavganın ardından, monitörümü gözümün önünde kurşuna dizdi, sonra sebzelikteki domatesleri kurşunlayıp kabaklarla dolma yaptı. geç bunları der meister, olay şey yani, evet, monitörümü elimden aldılar ve yazın sözlüksüz kalacağım; dua edin lan, abluka altına alalım herifi, konuşmuyorum abi, sevmiyorum ben adamı. anamı devreye soktum, tayyip'ten beter, "kocam değil mi kabak da yapar domates de" diyor. reziller.
özellikle birkaç kelam fıstırmak istediğim bazı yazarlar var. aslında bir tane var. yok ama yazmışım zamanında dursun.
@anelia: seni engellediğim gün zat-ı muhterem aka peder doğum günümü hatırlayıp bana bir hediye alacaktır. yani öyle zor bir ihtimal, anlatabildim mi? seni de çok özledim. lakin damarlarımda kudretmiş, kanmış, bulamadım sana ulaşmak için. sen ulaş bana, cep telefonundan mesaj falan at, biliyorsun numaramı, bilmiyorsan da al. çok özledim bröhey, valla billa. hani bir de senin için önemliymişim gibi bir entry girmişsin ya, en muhteşem doğum günü hediyem oldu o.
herkese böyle "en güzel hediye seninki" dediğim için kendimi çok yavşak hissediyor, her sene "geleneksel tabakta pizza bardakta kola bırakma şenlikleri"ni yaşamaktan hiç mi hiç hazzetmiyorum. sokayım öyle doğum gününe.
icimdeki deniz tamamen ayrı olmak üzere, hepinizi tekrar tekrar selamlıyorum efendim. o daha bana çocuk menüsü alacak. hero baby istiyorum. cicibebe sıktı.
basın toplantısı yapacağım, evet bunu yapacağım.
saygıdeğer sözlük yazarları,
bildiğiniz gibi benim doğum tarihim 01.06.94'tür, bu sebepten ötürü hala benimle "alt tarafı skimin ucundan çıkan bi parçasın işte" diye dalga geçen bir babaya sahibim. yeri geliyor sevişiyoruz yeri geliyor dövüşüyoruz. çok taşaklı bir kavganın ardından, monitörümü gözümün önünde kurşuna dizdi, sonra sebzelikteki domatesleri kurşunlayıp kabaklarla dolma yaptı. geç bunları der meister, olay şey yani, evet, monitörümü elimden aldılar ve yazın sözlüksüz kalacağım; dua edin lan, abluka altına alalım herifi, konuşmuyorum abi, sevmiyorum ben adamı. anamı devreye soktum, tayyip'ten beter, "kocam değil mi kabak da yapar domates de" diyor. reziller.
özellikle birkaç kelam fıstırmak istediğim bazı yazarlar var. aslında bir tane var. yok ama yazmışım zamanında dursun.
@anelia: seni engellediğim gün zat-ı muhterem aka peder doğum günümü hatırlayıp bana bir hediye alacaktır. yani öyle zor bir ihtimal, anlatabildim mi? seni de çok özledim. lakin damarlarımda kudretmiş, kanmış, bulamadım sana ulaşmak için. sen ulaş bana, cep telefonundan mesaj falan at, biliyorsun numaramı, bilmiyorsan da al. çok özledim bröhey, valla billa. hani bir de senin için önemliymişim gibi bir entry girmişsin ya, en muhteşem doğum günü hediyem oldu o.
herkese böyle "en güzel hediye seninki" dediğim için kendimi çok yavşak hissediyor, her sene "geleneksel tabakta pizza bardakta kola bırakma şenlikleri"ni yaşamaktan hiç mi hiç hazzetmiyorum. sokayım öyle doğum gününe.
icimdeki deniz tamamen ayrı olmak üzere, hepinizi tekrar tekrar selamlıyorum efendim. o daha bana çocuk menüsü alacak. hero baby istiyorum. cicibebe sıktı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar