bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini10
- koca bulmak4
- başarılı sigara bırakma teknikleri9
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri5
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- chp'nin hali ne olacak33
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük3
- kimseye borç vermeyen insan11
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- ilgi manyağı olmak5
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- en sevdiğiniz müzik türü10
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi2
- yeni tanışılan birine nerelisin diye sormak3
- ankara nın en berbat semti4
- hitlerin akciğerleri2
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- satrançtaki en güçsüz taş3
- m r e r e c t o20
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- ateşi siz bulsaydınız ilk neyi yakardınız3
- zayıflamanın en güzel yanı5
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- eşime sormam lazım kadınları4
- sedat pekmez24
- mobbingi meşrulaştıran felsefi argümanlar2
- yeminimi bozuyorum ulan3
- diamond bosphoruss denen yazar22
- ahmet2
- true nun çaylak olması4
- arapça bilen yazarlar3
- anın fotoğrafı3
- taciz ve tecavüzde kadın beyanı esastır2
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- başkalarının söyledikleri2
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- mhp li yazarlar5
- satranç haram yasaklansın18
- 35 yaşında şort giyen erkeklerin olması4
- üç dil bilen alman kurdu2
- gocu28
- sedat pekmez karakteri3
- quantum bilgisayarlar2
direkt olarak 'beni kullanma, türcell ile hayata bağlanmaya devam et' diyen gsm operatörü.
hattınızda bilmem kaç dakika ücretsiz konuşma ve yaklaşık 70 kontör varken yine aveaya doğru yaptığınız bi aramanın 6. dakikasında görüşmeyi sonlandıran akabinde bakiyenizi 0 kontör olarak gösteren lanet bir şey...
sabahın 5inde müşteri hizmetlerini fatura (türkcell) yazacak olmasına rağmen aradığınızda bu saatte bile 3-4 dakika bekletebilen lanet bir şey...
call centerdaki hatun geç de olsa cevap verdikten sonra; saat 8'e kadar işlem yapılamayacağını söylüyor...
bu hatuna bi' üst mevkisindekini bağlamasını istiyorsunuz; yine 2-3 dakika bekledikten sonra saat nedeniyle bağlanamayacağınızı söylüyor. yani o hatun; bi' üstünün o saatte çalışmadığını bilmiyor! ekibe bak be!
peki sorununuzu nasıl anlatıyorsunuz? müşteri hizmetlerini kontörünüz olmadığı(!) için arayamıyorsunuz... yine türkcell'e muhtaç kalıyorsunuz...
beni yaklaşık 10 dakika, türkcelle aradığımda kitledin, faturama yansıyacak olan tutar ne olacak? avea hatası yüzünden aramak zorunda kaldım, keyfi değil! onu da geç; hadi saat 8de kontörleri ve dakikaları geri yükledin; peki ben dün gece kontör yüklediğim halde; tam da tartışmanın en sağlam yerinde kontörümün sizin yüzünüzden bittiğini karşı tarafa nasıl açıklayacağım? ya da 1 saattir açıklamaya çalıştığım şeyi siz nasıl anlatacaksınız? ya da o anlamak isteyecek mi bu saatten sonra? yazık hem de çok yazık...
ulan tam da türkcell'i bırakayım mı diye düşünürken bunu yaptınız ya; siddin sene bırakmam türkcell'i...
hattınızda bilmem kaç dakika ücretsiz konuşma ve yaklaşık 70 kontör varken yine aveaya doğru yaptığınız bi aramanın 6. dakikasında görüşmeyi sonlandıran akabinde bakiyenizi 0 kontör olarak gösteren lanet bir şey...
sabahın 5inde müşteri hizmetlerini fatura (türkcell) yazacak olmasına rağmen aradığınızda bu saatte bile 3-4 dakika bekletebilen lanet bir şey...
call centerdaki hatun geç de olsa cevap verdikten sonra; saat 8'e kadar işlem yapılamayacağını söylüyor...
bu hatuna bi' üst mevkisindekini bağlamasını istiyorsunuz; yine 2-3 dakika bekledikten sonra saat nedeniyle bağlanamayacağınızı söylüyor. yani o hatun; bi' üstünün o saatte çalışmadığını bilmiyor! ekibe bak be!
peki sorununuzu nasıl anlatıyorsunuz? müşteri hizmetlerini kontörünüz olmadığı(!) için arayamıyorsunuz... yine türkcell'e muhtaç kalıyorsunuz...
beni yaklaşık 10 dakika, türkcelle aradığımda kitledin, faturama yansıyacak olan tutar ne olacak? avea hatası yüzünden aramak zorunda kaldım, keyfi değil! onu da geç; hadi saat 8de kontörleri ve dakikaları geri yükledin; peki ben dün gece kontör yüklediğim halde; tam da tartışmanın en sağlam yerinde kontörümün sizin yüzünüzden bittiğini karşı tarafa nasıl açıklayacağım? ya da 1 saattir açıklamaya çalıştığım şeyi siz nasıl anlatacaksınız? ya da o anlamak isteyecek mi bu saatten sonra? yazık hem de çok yazık...
ulan tam da türkcell'i bırakayım mı diye düşünürken bunu yaptınız ya; siddin sene bırakmam türkcell'i...
güncel Önemli Başlıklar