bugün

ömer dinçer

kimdir ömer dinçer ?

yrd. doç. yahya fidan ile birlikte yazdığı " işletme yönetimi " adlı eserde intihal yaptığı yök bünyesindeki yüksek disiplin kurulu tarfından karara bağlanan ve dolayısıyla tüm akedemik ünvanları geri alınan kişidir. ( ekim 2005 )
dinçer'in intihal yaptığına karar verilen işletme yönetimi adlı kitabında 32 yerde dipnot kullanmadan alıntı yaptığı yök kararında vurgulanmıştır.

http://www.hurriyet.com.t...ar/11629806.asp?yazarid=3

edit : bu adamdan bazı inciler(!)

" Yine başlangıçta kurulurken ortaya atılan cumhuriyet ilkesinin de zayıfladığını ve işlevini kaybettiğini görüyoruz. Halk için ve halk adına yönetim diye tarif edilen Cumhuriyet kavramının aslında artık bizim için çok fazla bir mana ifade etmediğini söylememiz de mümkündür. "

" Uluslararası iş birlikleri giderek siyasallaşmakta ve ulusal devlet fikri yerine daha çok bölgesel devletlerin oluşturduğu bir yapıya dönüşmektedir. Dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin öngördüğü ulusal devlet yahut milliyetçilik esaslarına dayalı devlet fikri yerine uluslararası işbirliği yapan ve belki de siyasi olarak bütünleşen ülkeler söz konusu olmaya başlamıştır. "
ve daha fazlası için :

http://www.yg.yenicaggaze...zargoster.php?haber=18959