bugün
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar11
- sözlük kızları dertleşiyor15
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor8
- game of thrones taki kerhaneci12
- burçlara inanan kızdan olur mu3
- claudian clouds41
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- bugün ne oldu10
- sarı saç mavi göz5
- almanya da sol partiyi destekleyen gurbetçi5
- bilgisayar alacaklara tavsiyeler5
- yok knk iyiyim2
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- ölümden korkuyor musunuz31
- londra3
- melis sezen'in memeleri2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- edinburgh3
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı15
- mustafa kemal atatürk ün boyu8
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- size göre akp'nin en büyük ihaneti hangisi19
- gurbetçilerin oy kullanma saçmalığı3
- kimse seni sevmiyor4
- hiç antidepresan kullanmayan insan6
- habire1220
- müslüman kardeşine dua etmek2
- hiçbir şey yapası gelmemek4
- afd2
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri51
- anın görüntüsü23
- öğrencinin kırtasiye masrafı 3 bin 335 lira2
- verginin ahlaki meşruiyeti3
- çağrı dayı2
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı36
- kadın dövmek4
- döner burger2
- atatürk diyor ki8
- askerde sahip olunan en büyük lüks17
- koca koca adamların stanley termosla gezmesi11
- camilerin propaganda üssüne dönüşmesi15
- hamburgerin içindeki domates4
- yazılımcıların flört edememesi3
- amedspor'un süper ligin lideri olması13
- epoxis2
- tuba büyüküstün2
- iltica16
- her biji amed8
- vedat muriqi6
- laik ülkeyi dinciler yönetirse14
kukla´dir. ipleri kesinlikle kendi elinde degildir. siyasal fakulte mezunu olan bu sahis "birileri" tarafindan "türkiye´yi rayindan cikartmak" icin secilmistir. kürtleri ayaklandirmak icin yaptigi silahli propaganda eylemini bircok batili devletin destekledigi unutulmamalidir. hele almanya....ben almanlara yeri geldiginde "cok seviyorsaniz kürtleri size gönderelim, mecklenburg vorpoomern´de cok bos arazi var, oralara yerlestirirsiniz, bir kisim toprak da verirsiniz, ismini de kürdistan koyarsiniz, sevinirler" diyorum, cok bozuluyorlar. halbuki niye bozuluyorlar, gercegin de ta kendisidir. adamlari destekliyorlar, silah gönderiyorlar, demek ki o0nlari destekliyorlar. eee adamlari "sevdiklerine" kavusturmak lazimdir, degil mi ama?----iste bu "bozulma" modu bize öcalan´in olay icersindeki fonksiyonunu da cok güzel acikliyor.... amac kürtlere duyulan sevgi falan degil, sadece türkiye ´nin bocalamasina calismaktir. dogrudur türkiye bu adam yüzünden 100 milyar euro para harcamistir-bu rakam dogrudur-.40 bin sehit vermistir. ama o kadar da bocalamamistir. türkiye´nin ezelden beridir bir ab rüyasi vardir. belki de ab türkiye´yi su an oldugu sekliyle degilde,"istedigi" bir toprak ve nüfusla ab´ye almak pesindedir, o yüzden de türkiye´yi bölmenin pesindedir. halen türkiye bölünmemistir. bunlar satranc oyunu gibi hesaplanmis olabilir.
sonucta...öcalan bir katildir, o dur budur sudur ama o en önce baskalarinin kuklasidir. bir gün onun ne kadar kukla oldugu daha iyi anlasilacaktir.
sonucta...öcalan bir katildir, o dur budur sudur ama o en önce baskalarinin kuklasidir. bir gün onun ne kadar kukla oldugu daha iyi anlasilacaktir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar