bugün

27 nisan 2009 istanbul da silahlı çatışma

her $ekilde ihalenin polis üzerine kaldığı çatı$ma'dır.

(bkz: #5108145)

çok değil sabaha kar$ı kendilerine dair bir entari girmi$tim. gündüz yazdıklarımın doğruluğu kendisini gösterdi.

ulan gerizekalı, adam ölmü$, lakin canı pahasına orada mücadele veriyor diğerleri. sen de counter strike mantığı ile bi skimi beceremiyor türk polisi diyorsun. gel ben vereyim sana tüfeği tabancayı cephaneyi, götün yiyorsa sen gir içeri.
oh ne ala memleket. türk polisini a$ağılamakla zafer zaten senin oluyor. öte yandan adam öldü o nası olacak. " e adamın i$i o gerekirse ölecek aburakoyim" cevabı ağızlarda sakız.

milletin ağzına pelesenk bir de keskin ni$ancı geyiği peydah oldu. keskin ni$ancı bi skim göremedikten sonra m200'le duvarda kendisi mi delik açsın. görmek için. yahu almıyor basmıyor benim kafam, almıyor havsalam.
polis eve rpg7 mi sallasın? belli patlayıcı düzeneği olduğu. senin ağzından dü$meyen "sniper" zaten görü$ alabileceği yer olduğunda özel harekatta mevcut. demekki bu adamların bunu yapacak pozisyonu yok. hayır ağır silahla girseler gene suçlu olurlar zira " polis bi adam için ortalığın hamina godu" diyecek aynı suratsızlar. girmese, "beceriksiz polis" yaftası hazırda bekliyor zaten. e ne diyem mahmut ne diyem sen söyle.

hakkaten sığ dü$ünüyoruz. olan biten her$ey polis akademisi filmlerindeki gibi yada counter strike oyunundaki gibi kolay geliyor insanlara. öte yandan daha gerilimli olan 24 disisinde ise gerçek hayat lanse ediliyor. konuya dönersek...

biri 1 mayıs için polise bahane olduğunu söyler, öteki devrimciler böyle olmaz der kesin polisin i$i, ötekisi türk polisinden bi cacık olmaz deri itin götüne sokar.

yani anlayacağınız her türlü ihale türk polisi üzerine kalmı$, kabak gene bi orospu çocuğu yüzünden türk polisi'nin ba$ına patlamı$tır. bir takım cibilliyetsizler de bu olayı fırsat bilip abanmayı vazife görmü$lerdir. kendilerine buradan alkı$ tutuyor, sonraki çatı$malarında aman çalı$malarında beni seyirci olarak davet etmelerini bekliyorum.

yayın yasağı konusunda ise ilk defa rtük tebrik edilmelidir. geç de olsa durumun vahametinin farkına varıp yasak koymu$lardır. zira bazı süper medya elemanları olayları istediği $ekilde kullanabilecekti ve bunun önüne geçildi.
olay hitamında yetkili makamlardan, yetkili ağızlardan gerekli açıklamanın yapılması en mantıklısıdır.

$aka zannedenlere; gelin olm o kadar kolaysa, harbi tüfeği mermiyi ben veriyorum. beni bi apartman dairesinden çıkartın sıkıyorsa. bi boktan haberi olmayıp kafası basmayanlar anca filmlerden aldıkları gazla "hıı okuze bak bi bok beceremeyenleri savunuyo" der ancak. iddiam halen geçerli. evdeki tüfeği veriyorum. cephane de benden. götün yiyorsa gel evime girmeye çalış. bakalım keklik düz ovada mı avlanıyor...
(bkz: ya sabır)