aşk ı memnu

çekim kalitesi açısından gerçek kesit, beşinci boyut gibi şaheserleri aratmayan kıytırık yapım. bizim 1998 model hi8 sony handycam bile bu dizidekilerden daha kaliteli ağır çekim görüntüleri yakalamakta. bir de bu beren saat denen şey rol yapma kabiliyetine sahipse ben de manchester city'de ön libero oynuyorum, dün de hamburg'a 3-1 yenildik zaten neyse.

dizideki diyaloglar da evlere şenlik. kıza* doğumgünü için araba almışlar, annesi midir nedir, çıkıyor "sendeki bu tevazuyu anlayamıyorum, niye parti istemedin?" falan diyor. evet türkiye'de bu şekilde ekranlarda zenginlik, saltanat gösterisi yapmak için en iyi dönem, tebrik ederim yapımcıları. bir de herkes para sıçıyor dizide, o 18. yüzyıl fransız şatolarından bozma yatakodaları falan, oy oy. orjinal bir şeyin bokunu çıkarmadan aslına sadık kalamayan türk milletinin önüne sürülen yeni bir draje, vıcık vıcık bir aşk saçmalığı. buyrun afiyetle yiyin, boş kafaları yer kalmayıncaya dek beşinci sınıf aşk ütopyalarıyla doldurun.

not: dün akşamki 20-25 dakikalık izleme deneyimimden sonra bu kanılara ulaşılmıştır ve çılgın gibi bu gerzek yapıtları seyreden kendi milletimden utandırmıştır.