bugün

fatih terim in ibrahim toraman a gıcık olması

bir yanda milli takımlar teknik direktörüne bazı düzensiz açıklamlarda bulunan ibrahim toraman, öbür tarafta gururunu kibirini tükürdüğünü yalamamasıyla ünlü fatih terim. bir yanda da türk milli takımı.

bundan ne kadar önce bilmiyorum, ayhan akman tıpkı ibrahim toraman gibi, bir takım açıklamalarda bulunmu$ ve direkt olarak milli takıma çağırılmı$tı. o gün bugündür performansını da yükseltmesiyle milli takıma çağırılıp, elinden gelenin en iyisini yapıyor. babalığıyla ünlü fatih hocanın ayhanı kazanması mükemmel bir davranı$. aynı hassasiyeti inadım inat götüm iki kanat ibrahim toraman da gösteremiyor maalesef. ibrahim toramanın performansının üstte yazan 4 ki$iden çok daha iyi olduğunu görmemek için kör olmak lazım. Kaldı ki sen sıradan bir takım değil milli takımın patronusun. her futbolcu milli takımda oynayamaz bunu hepimiz biliyoruz ama hakeden de oynamazsa, daha doğrusu oynatılmazsa, i$ farklı boyutlara kayıyor.

ayrıca bu defans kurgusuyla ispanyayı devirmemiz an itibariyle imkansız. 3 gol atıp 5 yememiz için hiç bir neden yok. kısa bir süre içinde livırpulluların bize 8 çekmesiyle, milli takımımızın adının be$ikta$la birlikte anılacağına inanıyorum. çok $ukela çok. te$ekkürler fatih terim.