bugün

evrim teorisi

iki asırlık muamma olmayan olay. gayet nettir varolduğu. bütün bir bilim alemi topluca bize yalan söylemiyorsa tabi. sahte fosillerin ortaya çıktığı doğrudur ama çok istisnai olaylardır ve yapanlar bilimden dışlanmışlardır. evrimin tek dayanağı da zaten fosiller değildir. genetik bilimi de evrimin ilerleyişine ışık tutmaktadır.

bilim ortaya koyduğu hiç bir teoride tanrıya yer vermez. vermemelidir de. çünkü tanrı benim gözümde evreni işleten bir makinist değil, o karmaşık ve mükemmel kuralları koyan yaratıcıdır. bilimin amacı bu kuralları ve evrenin işleyişini ortaya çıkarmaktır. o yüzden kuralların nereden geldiğiyle ilgilenmez. kuralları araştırır sadece.

evrim vardır arkadaşım. ne kadar kıçınızı yırtsanız da orada kabak gibi bir gerçek olarak duruyor. liselerimiz, üniversitelirimiz bilimi öğretmek için kurulmuşlardır. nitekim adları medrese değil, lisedir ya da üniversitedir. okul evrenin işleyiş kurallarını öğretir. kimseyi de ateist olacaksın diye zorlamaz zaten. isteyen kuralları kimin koyduğuna dair fikir yürütebilir hatta kural koyan biri olmadığını da düşünebilir. insanlar evrim teorisine inanmaya zorlanmamaktadır. evrim teorisi anlatılmaktadır. son derece net olduğu için birisi tarafından güdülmediğininz sürece olduğuna kendiniz inanırsınız.

bilimadamları yeterince zekidir. toprak altında kalmış milyon yıllık ramaitpechus kafatasını şempanzeden ayırabilmektedirler. o konuda hiç derdiniz olmasın sakın. zamana uygun olarak gelişen değişen tüm fosiller evrime işaret etmektedir. siz istediğiniz kadar ağlayın yenileri ortaya çıkarıldıkça evrimin teorik zemini daha da güçlenecektir.

oktar babuna dediğiniz o adam zamanında türkiye yi lösemiyim diye kandırmaktan ve binlerce insanın onun için verdiği kan örneklerinin yurdışına kaçırılmasından sorumlu olan insandır. belki o yüzden konuşturulmamıştır kendisi. konuşunca ne olduğu bellidir.

belki bilmezsin ama evrimi bağladığın vatikan, evrime karşılıkta sizin yanınızdadır. yobazlığın milleti yoktur çünkü. güldürmeyin insanı lütfen.

bu dünyada olan tüm ilerlemeler dinleri amacına göre kullanan yobazlara isyanla meydana gelmiştir. bu isyanların en büyüğü de bilimin kendisidir. kitlelerin afyonu olan mikrop olan uyuşturan sorgulamayı engelleyen yobazlıktır. bilim değildir. hele evrim hiç değildir.