bugün

mel mel bakan gibson

--spoiler--

Muhtemelen sözlükteki trollerle uğraşmaktan yıldığı için sözlükten elini ayağını çekmiş olan emektar yazar. 18 gündür hiç entry girmemiş.

--spoiler--

hemen bu yazdığım entrynin üstündeki geri zekalı gibiler ile uğraşmaktan yıldım doğrudur. namussuz şerefsiz haysiyetsiz tipler bunlar herhangi bir insanı değerleri herhangi bir utanmaları arlanmaları olmadığı için tartışamıyorsun geliyorlar böyle sığır gibi yalan dolan konuşuyorlar. moderatörlere sakso çekip entrylerini sildirtiyorlar ama sorsan hep mağdurlar hep mağrurlar..

misal bu üstteki mal değneğine attığım mesajlara cevap bile veremiyor ( ilk 1-2 sine verdi ama baktı zekasal fark çok büyük görmezden gelmeye başladı mesajda bile rezil kepaze oldu ) çünkü burada açıktan sallıyor ama özel mesajda ezim ezim eziliyor cevap bile veremiyor. bak 20 gün olmuş sözlüğe entry yazmayalı gelmiş hala aynı masalları anlatıyor. bu embesile teklifte bulundum at moderatöre bi mesaj at zall a mesaj eğer senin dediğin gibiyse ben senden özür dileyeyim ama benim dediğim gibiyse sen benden özür dilersin dedim kabul edemedi g.tü yemedi. asla da yemez anca böyle arkadan sallar ha sallar ezik. o mesajlardan hiç bahsetmiyor mesela neden ? karaktersiz yıkığın teki çünkü ağzından doğru tek bir kelime çıkmaz hep mağdur edebiyatı hep arkadan sallama.

edit : silip kaçmış entryi ezik.
© copyright 2005 - 2026