bugün

hayatın kolaylaşması

Açıkçası kaza yaşamadan önce kasko ve trafik sigortasının bu kadar fark yaratacağını pek düşünmüyordum. Daha çok olsun, kenarda dursun diye baktığım şeylerdi. Günlük koşturma içinde sigorta işleri hep ertelediğim konulardan biriydi ama sonradan ne kadar önemli olduğunu anladım. Ben daha önce bir tanıdığımın tavsiyesiyle Türkiye Sigorta üzerinden hem kasko hem de trafik sigortası yaptırmıştım. O zaman çok üzerinde durmamıştım ama kaza anında ikisinin farkını net şekilde gördüm. Kasko kendi aracımla ilgilenirken, trafik sigortası da karşı tarafın masrafını karşıladı. Kaza sonrası yönlendirmeler hızlıydı, ne yapmam gerektiğini adım adım anlattılar ve süreç düşündüğümden çok daha kolay ilerledi. O an en büyük rahatlık, her şeyi tek başıma çözmeye çalışmıyor olmaktı. Bazen böyle şeyler başa gelmeden pek anlamıyorsun ama yaşayınca gerçekten fark ediyor. Şimdi baktığımda iyi ki önceden halletmişim diyorum. Ben yaşayıp memnun kaldığım için çevremde sigorta önerisi isteyen olursa gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
© copyright 2005 - 2026