bugün

menderes türel

yeni dönemde iktidar olursa antalya'ya 27 adet proje sunup bunları gerçekleştireceğini iddia eden antalya büyükşehir belediye başkanı.

bu 27 projeden bir tanesi de tenis merkezi projesi. 12.000 kapasiteli merkez kortun da içinde olacağı bir kompleks olacağını iddia eden bu abimiz, antalya'nın wimbledon'a rakip olacağını iddia etmekte.

şimdi gelelim işin diğer kısmına. "yapacağım" dediği merkez için seçtiği yer havalimanı'nın orası. şimdi "ne var bunda?" diyenler de çıkacaktır. tenis, oyuncular için yüksek konsantrasyon isteyen bir spordur. hani başkanımız türel demiş ya "antalya, wimbledon'a rakip olacak" diye, e be menderes, piyano çalıyorsun, sosyal adamsın hiç mi wimbledon'daki maçları televizyondan izlemedin? hiç mi, maç hakeminin seyircilerin yoğun tezahürat ve alkışlarını susturup oyuncunun konsantre olmasını sağladığını görmedin? o uçak gürültüsünde nasıl uluslararası turnuva yapılacak menderes? hele o evleri sallayan rus uçakları geçerken ne olacak?

bir de diyorsun ki diğer adaylara taş atmak için, "bu projeler 3 aylık proje değil, 5 yıldır çalışıyoruz" 5 yıldır çalışarak yaptığın buysa, çalışmasan ne olacaktı allah bilir. bir de 3 aylık süreçte üretilen projeleri küçümsüyorsun, 2004 seçimlerinde sen tombaladan aday olmadın mı? ismin son anda ön plana çıkmadı mı? sen kaç yıllık projelerle geldik ki, şimdi diğerlerine laf sokma ihtiyacı hissediyorsun?

menderescim, bu tenis merkezini falan basında söylüyorsun, sakın dışarda falan "havaalanının oraya yapacağım" diye konuşma, adamı tefe koyarlar yavrucum. oraya tenis merkezi yapılacak umuduyla oradaki arsaları ucuza kapatıp rant sağlamak isteyen varsa da inşallah o rant uygun yerlerine kaçar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar