bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- bir ilişkiyi kim yönetir17
- velvet48
- lamba5
- aleyna tilki6
- pandela 319
- masa5
- sandalye8
- ptt de idari hizmet sözleşmeli sisteme geçilmesi2
- kürt hareketinin devşirme olması15
- diamond bosphorus14
- araf suresi 12 ayet2
- araf suresi 13 ayet2
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- kokusuz küllük2
- ciguli kral16
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek5
- iblis3
- en gıcık olunan insan davranışı4
- amedspor12
- elektriği ödeyen adam7
- deniz göktaş34
- mony tontana11
- memduh bashgan9
- sanat2
- sikişirken hüzünlenmek4
- bik bik kaç yaşında10
- yapsam yaptım derim3
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- ahtapot yemek9
- korku filmi cekmeden once cinayet isleyen yonetmen4
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- yürüyüş flörtü9
- 2026 dünya kupası33
- evde kalmış kız kurusu7
- brokoli3
- yeni sevgiliden beklentiler2
- 9 temmuz 2026 fransa fas maçı3
- kemal kılıçdaroğlu20
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- iki ayyaş5
- true üniversitesi6
- fondöten sürmek3
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- sikmek icin entry ni beğendi6
- samsung3
Mike Tyson 78 milyon dolarlık ünvan maçının hastalığı yüzünden 4 ay ertelenmesi sebebi ile CNBC de canlı yayına katıldı söyleşinin bitiminde aynen şunları söyledi.
M Tyson : Son olarak canlı yayını bahane bilerek bir kaç şey söylemek istiyorum. Biliyorsunuz aylardır Filistin topraklarında işgalci faşist israil rejimi tarafından bir soykırım gerçekleştiriliyor, dünyanın gözü önünde 10binlerce çocuk kadın masum insan hayatlarını kaybetti ve kaybediyor, buradan faşist barbar israil rejimine karşı direniş gösteren dünya halklarına bir şey söylemek istiyorum bir boksör ringe çıktığında dakikalarca dövüşür yumruk yer ve yumruk atar bazen bu o kadar uzar ki 11. rounda kadar yılmadan yumruk sallarsınız seyredenler bu yumrukların bir işe yaramadığını sanar çünkü rakip hala ayaktadır ve sürekli yıkılmadığı ve güçlü olduğu izlenimi vermeye çalışır ama boksörler bilir ki aslı öyle değildir 11 round boyunca atılan o yumruklar aslında o son yıkıcı vuruşa hizmet eder ve zamanı geldiğinde o son asil yumruk karşınızdakini yere devirir. israil'e karşı verdiğimiz direnişin işe yaramadığına bizi inandırmaya çalışanlara aldırmayın israil in ne kadar güçlü yıkılması imkansız bir rakip olduğunu göstermek isteyen şeytana inanmayın attığımız her yumruk onu yere yıkacağımız son yumruğa hizmet ediyor yılmadan yıkılmadan direnecez boykota devam ediyoruz direnişimizi sürdürüyoruz, bu direnişe katılan her renkten her ırktan her dinden insana saygı duyuyorum lütfen yılmayın son yumruğu düşünün hiçbir kötülük sizden güçlü değildir....
Mike Tyson bu konuşmayı 4 kez sözünü kesmek istemelerine rağmen yapıp bitirdi.
konuşmayı geçen hafta yaptı.
M Tyson : Son olarak canlı yayını bahane bilerek bir kaç şey söylemek istiyorum. Biliyorsunuz aylardır Filistin topraklarında işgalci faşist israil rejimi tarafından bir soykırım gerçekleştiriliyor, dünyanın gözü önünde 10binlerce çocuk kadın masum insan hayatlarını kaybetti ve kaybediyor, buradan faşist barbar israil rejimine karşı direniş gösteren dünya halklarına bir şey söylemek istiyorum bir boksör ringe çıktığında dakikalarca dövüşür yumruk yer ve yumruk atar bazen bu o kadar uzar ki 11. rounda kadar yılmadan yumruk sallarsınız seyredenler bu yumrukların bir işe yaramadığını sanar çünkü rakip hala ayaktadır ve sürekli yıkılmadığı ve güçlü olduğu izlenimi vermeye çalışır ama boksörler bilir ki aslı öyle değildir 11 round boyunca atılan o yumruklar aslında o son yıkıcı vuruşa hizmet eder ve zamanı geldiğinde o son asil yumruk karşınızdakini yere devirir. israil'e karşı verdiğimiz direnişin işe yaramadığına bizi inandırmaya çalışanlara aldırmayın israil in ne kadar güçlü yıkılması imkansız bir rakip olduğunu göstermek isteyen şeytana inanmayın attığımız her yumruk onu yere yıkacağımız son yumruğa hizmet ediyor yılmadan yıkılmadan direnecez boykota devam ediyoruz direnişimizi sürdürüyoruz, bu direnişe katılan her renkten her ırktan her dinden insana saygı duyuyorum lütfen yılmayın son yumruğu düşünün hiçbir kötülük sizden güçlü değildir....
Mike Tyson bu konuşmayı 4 kez sözünü kesmek istemelerine rağmen yapıp bitirdi.
konuşmayı geçen hafta yaptı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar