bugün

nate robinson

seneye yapılacak olan slam dunk contest sırf bu adam için gideceğim. bütün yıl paramı biriktireceğim ne kadar abd elçiliği varsa götümü onlara siktiricem ve dallas taki yerimi sırf bu dünyanın en kıl cücesi için alacağım.

sonra ne mi yapacağım? bu gene her zaman vurduğu smaçlardan birini vuracak. alacam böyle elime meşe odununu, hani tam bu smaç vurduktan sonra ağzını yüzünü skimtirik şekillere sokarak dans ediyor ya ha işte tam o sırada sahaya dalıp kafasının arkasına bi tane yapıştırıcam. al mnsktiminin new yorklusu, al dünyanın en antipatik yaratığı, takım arkadaşın david lee yi de skiim seni de sikiyim diyerek elimdeki meşe odunuyla onun boyunu daha da kısaltıcam.

delirttin!..

edit: benimle beraber bu onurlu yolda tüm sıkıntılara katlanarak abd yollarına düşmeye karar veren ve nate robinson'a bi dene de biz vuralım diyen yazarlarımızı size takdim etmekten gurur duyarım. (katılımcıları bekliyoruz. malum elçilik fikrini ortaya attık bi kere. bi tek ben çekmiyim tüm sıkıntıyı demi? kaldıramam ulan!)

isimsiz cisimsiz yazar...
saylon muzaffer...