bugün

adnan çoban

(bkz: doç dr adnan çoban) ya da Adnan Çoban.

1995 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Aynı fakültede psikiyatri ihtisasını tamamlamıştır.

2002-2006 yılları arasında Memory Center Kliniği’nde çalışmış, NPistanbul Hastanesi’nin kurucu uzman heyetinde yer almıştır.

2008 yılında Adnan Çoban Klinik Nöropsikiyatri ve Psikoterapi merkezini kurmuştur.

Doç. Dr. Adnan Çoban gerek tanı ve tedavide gerekse psikoterapide biyolojik yaklaşımı benimsemiştir. Yıllarca “Psikiyatrik Elektrofizyoloji=EEG”, “Brain Mapping= Beyin Haritalaması”, “Thought Technology=Düşünce Teknolojisi”, “Beyin Görüntüleme Yöntemleri” ve “Nöropsikolojik Test Değerlendirmeleri” gibi tanı araçları ile “Brain EnhencementTherapy=Kognitif Rehabilitasyon”, “Transkraniyal Manyetik Uyarım Tedavisi” gibi tedavi araçları üzerine klinik çalışmalar yapmıştır.

Avrupa EMDR Derneği onaylı sertifikalı EMDR terapistidir.

bunlar genel bilgilerdir. fakat bir hastası olarak kendisi hakkında şunu net olarak söylemeliyim ki tam olarak türk aile yapısına saygılı ve bilinçli, sapkın fikirlerden uzak ve gerçekten aileden biri olarak danışabileceğiniz biridir. bakın bu kısım gerçekten çok önemlidir. bir evliliğin kurtarılması için de bitmesi için de bir hekim olmasının yanı sıra bir abi, bir baba gibi hem tavsiye verir hem de sizi önemsediğini hissettirir.

net tespitleri, konu kırılmaları ve sözlü tokatlarıyla insanı önce manyak eder sonra öyle güzel toparlar ki çıktığınızda kuş gibi hafiflemiş hissedersiniz.
ayrıca çenesindeki gamzesini sanırım kirk douglas'tan çalmış karizmatik bir hekimdir.

gitmeyi düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim. kandırmaya falan çalışmayın yemiyor. doğrudan yüzünüze yüzünüze çat çat iki çarpıyor sonra zaten sız kırılıyorsunuz.

hem profesyonel, hem vitaminli. *