bugün
- ciddi ciddi aşure seven insan28
- pandela 319
- velvet48
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar9
- sikişirken hüzünlenmek3
- kürt hareketinin devşirme olması15
- 5 temmuz 2026 paraguay fransa maçı7
- bir ilişkiyi kim yönetir12
- kız arkadaşla sabahlara kadar içmek3
- fransa maçı varken sözlükte dolanan erkek5
- 4 temmuz 2026 kanada fas maçı15
- elektriği ödeyen adam8
- ciguli kral16
- aleyna tilki3
- amedspor12
- paraguay milli futbol takımı5
- deniz göktaş'ın atatürk şakası4
- mony tontana11
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- m r e r e c t o4
- memduh bashgan9
- scary movie 63
- taksim delisi cenk4
- ismet el pedro nunez de balboa luis albertoevi3
- çağlayı tanıyan yazarlar8
- 2026 dünya kupası33
- entry girerek kemalist devrim yapmak5
- yürüyüş flörtü9
- birader yazarlar bey biraderlerdir3
- iki ayyaş5
- yunanistan milli futbol takımı5
- ahtapot yemek9
- bik bik kaç yaşında10
- fuhuş operasyonunda veresiye defteri bulunması3
- fondöten sürmek2
- murat abi gf2
- sözlükte kavga olacak hissi5
- samsung2
- evde kalmış kız kurusu7
- kanada8
- fas7
- deniz göktaş34
- denizde karı kız kesen erkek3
- tabaktaki son bisküviyi yiyen tip3
- futbol28
- recep tayyip erdoğan4
- true üniversitesi6
- true'nun azılı bir muhalifken sonradan yumuşaması6
- karpuzcu libos panda3
- sikmek icin entry ni beğendi6
kanka ben anlamıyorum sen ve abin dediniz ki "kural dışı bir şey yaptın seni şikayet ettik sen formatı bilmiyorsun ve cezanı çekeceksin" demediniz mi ? ben sana ne dedim ? tamam o zaman eğer siz haklı iseniz ben zaten ceza alırım sendende özür dilerim ama eğer ben haklı isem yani yaptığım şey "ceza" sebebi değilse sen benden özür diler elimi öpersin. siz şikayet ettikten sonra moderatör 3 gün online oldu ve hiçbir şey olmadı ? adam zaten beni sevmiyor yanlış bir şey yapsam anında yapıştırırdı çoktan.
bu durumda nasıl ben iddiayı kazanamamış oluyorum ? bana dediniz ki "kuralları çiğnedin ve gününü göreceksin" ama ben hala aynen devam ederken sırası ile önce abin sonra sen çaylak oldunuz. mesaja cevap falanda yok mesaj kutum orada duruyor gelen giden yok. öp hadi sen haklıymışsın gibson abim de kapatalım mevzuyu.
bu durumda nasıl ben iddiayı kazanamamış oluyorum ? bana dediniz ki "kuralları çiğnedin ve gününü göreceksin" ama ben hala aynen devam ederken sırası ile önce abin sonra sen çaylak oldunuz. mesaja cevap falanda yok mesaj kutum orada duruyor gelen giden yok. öp hadi sen haklıymışsın gibson abim de kapatalım mevzuyu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar