bugün

babayi yakmak

babayi yakmak

kasıtlı veya kasıtsız bir şekilde babayı ateşe vermektir.
bu alandaki tecrubem:(serim) babamın bir dönem muzdarip bulunduğu bel fıtığı rahatsızlığını gidermek için bütün alternatif tıp seferber olmuştu. diğer yandan doktorlar
-ameliyattan başka çare yok. diyordu. o dönemde sadettin teksoyun tanıttığı bütün çıkıkçıları hiç aksatmadan takip ediyorduk teksoy referansıyla. yine bir gün babamın bel ağrıları artınca kendisine şişe çekmeyi önerdim. adamcağız hayatında ilk defa bana güvendi ve bu büyük sorımluluğu bana bahşetti.
-düğüm-: ben bütün hazırlıkları tamamlamıştım ve şişe çekme teknikelrini bu alandaki en uzman kişi olan adile naşitin filmlerinden öğrenmiştim.sistemi hazırlamıştım yada ben öle zannetmiştim. babam aşırı zekamın kurbanı oldu da denebilir. bardağı ısıtmak yerine pamuğu bardağın dibine yerleştirdim. ,
ilk deneme. pamuğun üzerine biraz kolanya döküt yaktım ve babamın sırtına yapıştırdım ancak ateş beni tatmin etmemişti
ikinci deneme: bu kez ateş daha büyük olursa daha iyi çeker mantığıyla kolonyayı doldurdum pamuğa ve ters çevirdim. kolonyalı pamuk inanılmaz bi hızla babamın sırtına düştü ve kolonya babamın sırtına yayıldı. ben pamuğu vurmak süretiyle babamın sırtından halının üzeine doğru fırlattım ancak kolonyanın etkisiyle babam hala yanıyodu. diğer tarafta yanmakta olan pamuk halıyı tutuşturmak üzereydi. bunu gören annem okumakta olduğu gazeteyle pamuğa girişti ancak gazetenin yanabilen bişi olduğunu hatırladığında çok geçti annem gazetenin yanışından korkarak onu masanın üzerine fırlattı. ve veee evet tam tahmin edildiği üzere annemin canı gibi sevdiği masa örtüsü yanmaya başlamıştı. bu aarada babamın sırtındaki ateş tamamen sönmemekle birlikte eksini kaybedip kontrol altına alınmıştı ve kısa bi süre sora söndürüldü. ancak masa babam kadar şanslı diildi ve cayır cayır yanıyordu tek tesellimiz perdeyi çok erken söndürebildik.
çözüm: annemle birlikte çok yaklaşmamıza rağmen evi yakmayı başaramamıştık, ancak ben babama gayet başarılı bir operasyonla ben adamı yakarım karışma bana mesajını vermiştim.
güncel Önemli Başlıklar