bugün

erkek

günümüzde çoğunluğu bayağı bayağı zavallılara oynayan cinsiyet. valla çok acıyorum çoğumuza ya.

ucube karılarımız/partnerlerimiz mutlu olacak diye ne maymunluklar yapıp duruyoruz...

arabalar, kürkler, odalarca güller, yemekler, dateler... ne hırboluklar.

sonra bi tinder hesabında ''ilk defa götürdüğü yere bakın 5/10'' falan diye veya bi mahkeme salonunda rezil olmamızla bitiyor hikayeler. Bir de haklılığa haksızlığa adam gibi bakmadan geleceğimizi çalıyorlar. ne isa'ya yaranılır, ne musa'ya.

Mesela ozan güven... noldu, dayakçı, işkenceci diyordunuz? var mı kanıtlanan suç isnadı?

Kaç sene oldu bak, bitirdiler adamı...

öyle sikik şeylere maruz kalmak zorundadır ki erkek, mesela tanıdığım bir çift var. çok değil 1 ay önce kız yalvar yakar çocuğu ayrılıktan döndürdü. 1 aya kalmadan dönüşte kendisi ilişkiyi bitirme kararı aldı ve ona göre her şey şu an çok normal. şimdi bu ağır dalyaraklık mı, egoizm mi, narsizm mi? nedir yani?

kısacası tek ve güçlü olmadığın sürece aslında yok hükmündesin. genelde buraya geldi iş.

zaten genelde kadınlar iyice taş devrine indirgedi mevzuyu.. eve bakacak adam başka, kullanılacak başka, sevişilecek başka, aşık olunacak başka. bayağı tuhaf, kan kırmızı, şımarık, iğrenç bir evrenleri var.

erkeklere tek tavsiyem bu ucubeliklere razı gelmemeleri olacaktır. Mevzu sadece seksse, o da alınıp satılabilen bir şey. Makyajını çıkarttığında tazmanya şeytanına benzeyen insanlara bir tek vajinaları var diye her türlü krediyi açmayın oğlum.

sıçan bakıcısı olmayın.