bugün

starbucksafobi

starbucksda bir şeyler içme korkusu olarak litaratüre geçmesini istediğim fobi..

ille dediler star'a gidelim bucks edelim ,iyi dedik ,ortamı bozmak olmaz tabi ,önce bi kıllandım ismimi sorunca ,söyledim hemen karsı atakla bende onun ismini sorup beraberliği sagladım ,gerci yakasında yazıyormus ,olsun ..

herkesi tek tek cagırıyorlar ,hayatımda duymadıgım 72 yeni isim duydum , börtlengecgulu , zencefil yapragına yatırılmıs dut bulbulu tarzı isimler ,lan alpacino falan mı deseydım ısmımı derken ,bagırdı kadın , x beey diye , gozler bı anda cevrıldı , sanırsın john benjamın toshack dıye bagırdı ,bildiğin anadolu erkegi adı lan işte . gittik ,aldık..

oturdum , yavas ıcıyorum kı cabuk bıtmesın , semsıye acıldı acılacak , cok pahalı dedıler dıye , uc aydır para bırıktırıyorum lan buraya gelmek ıcın ben , o kadar da pahalı degılmıs , 6 ytl , 6 ytl lafı sonra beynımde bır daha dalgalanıyor , mnskym 6 ytl lan boru mu dıyorum ,bir yandan da doverım lan ben bunu teketekte dıye tıkkyleri kesiyorum falan.

biri birşey dese cıngar cıkarıcam , cıkısta goruselım modundayım ,orada bı sehpa cızılse ,kan alırlar lan ..

neyse ıcıyoruz ,pek de bi cabuk bitiyor sanki , bitmesine ragmen kalkmıyoruz ,o kadar para vermişim laaan , 3 saat oturtuyorum bır de yuzsuz yuzsuz garsona tavla yok mu tavla ehi , diye sormasam ,karızmam yerıne ,neyse garson gulup gecıyor ,tabu sorucam arkadaslarım tutuyor , baktım bı numarası yok , ben 6 yasımdan berı star a gelıyorum bucks ıcıyorum dıye kasıla kasıla cıkıyorum dısarı , gelıcem sozluge ,acıcam baslıgını kasıla kasıla ama utanıyorum soramıyorum arkadaslara da bız ne ıctık lan dıye ..

lan mehmet , bu yazıyı okuyorsan bı sms neyım at lan ,neydi o ictiğimiz ?