bugün

fringe

efsanevi dizi lostun yaratıcısı jj abrams son dizi projesi.

lost izleyen her bünye dizinin etiketinde jj abrams ın ismini duyunca birazda olsa heycanlanmıştır. açıkcası ben baya bir heycanlandım. hani yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diye bir laf varya o hesap işte. neyse efenim gün geldi dizi yayınlanmaya başladı bizde hemen takibe aldık tabikide diziyi.

ilk bölüm biraz vasat gelmedi desem yalan olur. ama halen aklımda "yok abi abrams yaptıysa kesin vardır bir numarası" fikri durmaktaydı. öyle hemen ilk bölümden bok atmak olmaz dedik. neyse efenim bu izleyen zamanlarda diğer bölümleri izledikçe kafamızdaki bulutların rengi hafiften griye daha sonra siyaha dönmeye başladı.

adı geçen dizi bugüne kadar ortaya çıkan bir çok dizinin bir karması. şimdi o dizilerin adını tek tek vermeye bu dizi ile aralarındaki ilişkiyi açıklamaya gerek yok sanırım. aslında gerek var ama şimdi uğraşamıyacam onunla. çok merak eden varsa otursun izlesin kendisi görsün.

neyse efendim zira 5 bölümden sonra bıraktım bu diziyi. ondan sonra ne oldu ne bitti hiç bilmiyorum aslına bakarsan hiç de merak etmiyorum.

daha güzel projelerde buluşmak dileği ile diyor bu gece yayınlanacak lost s05 e03 ü dört gözle bekliyoruz efenim.